MATARAZZO, CRISTINA

MATARAZZO, CRISTINA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of inoculation timing and mixed fermentation with Metschnikowia pulcherrima and Saccharomyces cerevisiae on the aroma and sensory properties of Falanghina wine 1-gen-2025 Coppola, Francesca; Testa, Bruno; Cozzolino, Rosaria; Karaulli, Julian; Pannella, Gianfranco; Di Renzo, Massimo; Matarazzo, Cristina; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo
First Report on Antifungal Activity of Metschnikowia pulcherrima Against Ascosphaera apis, the Causative Agent of Chalkbrood Disease in Honeybee (Apis mellifera L.) Colonies 1-gen-2025 Iorizzo, Massimo; Coppola, Francesca; Pannella, Gianfranco; Ganassi, Sonia; Matarazzo, Cristina; Albanese, Gianluca; Tedino, Cosimo; Maria Di Donato, Licia; Pio Iacovino, Vincenzo; Cozzolino, Rosaria; De Cristofaro, Antonio
Improvement of antioxidant activity and postharvest quality of fresh-cut artichoke by dipping in flavonoid-rich bergamot juice 1-gen-2025 Palumbo, Michela; Quintieri, Laura; Bartella, Lucia; Di Donna, Leonado; Santoro, Ilaria; Luparelli, Anna; Caputo, Leonardo; Pace, Bernardo; Cozzolino, Rosaria; Matarazzo, Cristina; Cefola, Maria
Light Flux Density and Photoperiod Affect Growth and Secondary Metabolism in Fully Expanded Basil Plants. 1-gen-2024 D’Aquino, Luigi; Cozzolino, Rosaria; Malorni, Livia; Bodhuin, Thierry; Gambale, Emilia; Sighicelli, Maria; Della Mura, Brigida; Matarazzo, Cristina; Piacente, Sonia; Montoro, Paola