DE GARA, LAURA
DE GARA, LAURA
ASR - Ufficio Reclutamento del Personale
Urban Health Assessment Through a Planetary Health Perspective: Methods and First Results from the Rome NBFC Experiment
2025 Sirignano, Carmina; De Vargas Brondani, Daiane; Di Iulio, Gianluca; Anselmi, Chiara; Argentini, Stefania; Bracci, Alessandro; Calfapietra, Carlo; Canepari, Silvia; Casasanta, Giampietro; Cattani, Giorgio; Ceccarelli, Simona; Cena, Hellas; Landi, Tony Christian; Coluzzi, Rosa; De Giuseppe, Rachele; Decesari, Stefano; Di Cicco, Annalisa; Domenico Di Giosa, Alessandro; Di Liberto, Luca; Di Menno Di Bucchianico, Alessandro; Di Pietro, Marisa; Drofa, Oxana; Filardo, Simone; Gaddi, Raffaela; Gaeta, Alessandra; Gervasoni, Clarissa; Giammona, Alessandro; Pier Luca Guarino, Michele; De Gara, Laura; Facchini, Maria Cristina; Imbrenda, Vito; Lai, Antonia; Listrani, Stefano; Lo Dico, Alessia; Marinelli, Lorenzo; Massimi, Lorenzo; Cristina Monti, Maria; Mortarini, Luca; Paglione, Marco; Pasqualini, Ferdinando; Ranieri, Danilo; Restaneo, Laura; Rinaldi, Matteo; Rubin, Eleonora; Scartazza, Andrea; Sessa, Rosa; Traversa, Alice; Fusaro, Lina; Altomare, Annamaria; Bertoli, Gloria; Costabile, Francesca
Chronic Gastrointestinal Disorders and miRNA-Associated Disease: An Up-to-Date
2024 Giammona, A.; Galuzzi, B. G.; Imperia, E.; Gervasoni, C.; Remedia, S.; Restaneo, L.; Nespoli, M.; De Gara, L.; Tani, F.; Cicala, M.; Guarino, M. P. L.; Porro, D.; Cerasa, A.; Lo Dico, A.; Altomare, A.; Bertoli, G.
A low-cost multispectral device for in-field fruit ripening assessment
2023 Lauretti, C.; Tamantini, C.; Zompanti, A.; Cimini, S.; De Gara, L.; Santonico, M.; Zollo, L.
Changes in antioxidants are critical in determining cell responses to short- and long-term heat stress
2015 Sgobba, A.; Paradiso, A.; Dipierro, S.; de Gara, L.; de Pinto, M. C.
Role of redox homeostasis in thermo-tolerance under a climate change scenario
2015 De Pinto, M. C.; Locato, V.; Paradiso, A.; De Gara, L.
Effect of autochthonous lactic acid bacteria starters on health-promoting and sensory properties of tomato juices
2009 Di Cagno, R.; Surico, R. F.; Paradiso, A.; De Angelis, M.; Salmon, J. -C.; Buchin, S.; De Gara, L.; Gobbetti, M.
Increase in ascorbate-glutathione metabolism as local and precocious systemic responses induced by cadmium in durum wheat plants
2008 Paradiso, A.; Berardino, R.; De Pinto, M. C.; Sanita Di Toppi, L.; Storelli, M. M.; Tommasi, F.; De Gara, L.
Selection and use of autochthonous mixed starter for lactic acid fermentation of carrots, French beans or marrows
2008 Di Cagno, R.; Surico, R. F.; Siragusa, S.; De Angelis, M.; Paradiso, A.; Minervini, F.; De Gara, L.; Gobbetti, M.
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Urban Health Assessment Through a Planetary Health Perspective: Methods and First Results from the Rome NBFC Experiment | 1-gen-2025 | Sirignano, Carmina; De Vargas Brondani, Daiane; Di Iulio, Gianluca; Anselmi, Chiara; Argentini, Stefania; Bracci, Alessandro; Calfapietra, Carlo; Canepari, Silvia; Casasanta, Giampietro; Cattani, Giorgio; Ceccarelli, Simona; Cena, Hellas; Landi, Tony Christian; Coluzzi, Rosa; De Giuseppe, Rachele; Decesari, Stefano; Di Cicco, Annalisa; Domenico Di Giosa, Alessandro; Di Liberto, Luca; Di Menno Di Bucchianico, Alessandro; Di Pietro, Marisa; Drofa, Oxana; Filardo, Simone; Gaddi, Raffaela; Gaeta, Alessandra; Gervasoni, Clarissa; Giammona, Alessandro; Pier Luca Guarino, Michele; De Gara, Laura; Facchini, Maria Cristina; Imbrenda, Vito; Lai, Antonia; Listrani, Stefano; Lo Dico, Alessia; Marinelli, Lorenzo; Massimi, Lorenzo; Cristina Monti, Maria; Mortarini, Luca; Paglione, Marco; Pasqualini, Ferdinando; Ranieri, Danilo; Restaneo, Laura; Rinaldi, Matteo; Rubin, Eleonora; Scartazza, Andrea; Sessa, Rosa; Traversa, Alice; Fusaro, Lina; Altomare, Annamaria; Bertoli, Gloria; Costabile, Francesca | |
| Chronic Gastrointestinal Disorders and miRNA-Associated Disease: An Up-to-Date | 1-gen-2024 | Giammona, A.; Galuzzi, B. G.; Imperia, E.; Gervasoni, C.; Remedia, S.; Restaneo, L.; Nespoli, M.; De Gara, L.; Tani, F.; Cicala, M.; Guarino, M. P. L.; Porro, D.; Cerasa, A.; Lo Dico, A.; Altomare, A.; Bertoli, G. | |
| A low-cost multispectral device for in-field fruit ripening assessment | 1-gen-2023 | Lauretti, C.; Tamantini, C.; Zompanti, A.; Cimini, S.; De Gara, L.; Santonico, M.; Zollo, L. | |
| Changes in antioxidants are critical in determining cell responses to short- and long-term heat stress | 1-gen-2015 | Sgobba, A.; Paradiso, A.; Dipierro, S.; de Gara, L.; de Pinto, M. C. | |
| Role of redox homeostasis in thermo-tolerance under a climate change scenario | 1-gen-2015 | De Pinto, M. C.; Locato, V.; Paradiso, A.; De Gara, L. | |
| Effect of autochthonous lactic acid bacteria starters on health-promoting and sensory properties of tomato juices | 1-gen-2009 | Di Cagno, R.; Surico, R. F.; Paradiso, A.; De Angelis, M.; Salmon, J. -C.; Buchin, S.; De Gara, L.; Gobbetti, M. | |
| Increase in ascorbate-glutathione metabolism as local and precocious systemic responses induced by cadmium in durum wheat plants | 1-gen-2008 | Paradiso, A.; Berardino, R.; De Pinto, M. C.; Sanita Di Toppi, L.; Storelli, M. M.; Tommasi, F.; De Gara, L. | |
| Selection and use of autochthonous mixed starter for lactic acid fermentation of carrots, French beans or marrows | 1-gen-2008 | Di Cagno, R.; Surico, R. F.; Siragusa, S.; De Angelis, M.; Paradiso, A.; Minervini, F.; De Gara, L.; Gobbetti, M. |