DE GARA, LAURA

DE GARA, LAURA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Changes in antioxidants are critical in determining cell responses to short- and long-term heat stress 1-gen-2015 Sgobba, A.; Paradiso, A.; Dipierro, S.; de Gara, L.; de Pinto, M. C.
Role of redox homeostasis in thermo-tolerance under a climate change scenario 1-gen-2015 De Pinto, M. C.; Locato, V.; Paradiso, A.; De Gara, L.
Effect of autochthonous lactic acid bacteria starters on health-promoting and sensory properties of tomato juices 1-gen-2009 Di Cagno, R.; Surico, R. F.; Paradiso, A.; De Angelis, M.; Salmon, J. -C.; Buchin, S.; De Gara, L.; Gobbetti, M.
Increase in ascorbate-glutathione metabolism as local and precocious systemic responses induced by cadmium in durum wheat plants 1-gen-2008 Paradiso, A.; Berardino, R.; De Pinto, M. C.; Sanita Di Toppi, L.; Storelli, M. M.; Tommasi, F.; De Gara, L.
Selection and use of autochthonous mixed starter for lactic acid fermentation of carrots, French beans or marrows 1-gen-2008 Di Cagno, R.; Surico, R. F.; Siragusa, S.; De Angelis, M.; Paradiso, A.; Minervini, F.; De Gara, L.; Gobbetti, M.