DELLA CROCE, CLARA MARIA

DELLA CROCE, CLARA MARIA  

BIOLOGIA E BIOTECNOLOGIA AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 23 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of antioxidant and antimicrobial activities of whole flours obtained from different species of Triticum genus 1-gen-2023 Grande, T; Souid, A; Ciardi, M; DELLA CROCE, CLARA MARIA; Frassinetti, S; Bramanti, E; Longo, V; Pozzo, L
In Vitro Characterization of Antioxidant, Antibacterial and Antimutagenic Activities of the Green Microalga Ettlia pseudoalveolaris 1-gen-2023 Vornoli, Andrea; Grande, Teresa; Lubrano, Valter; Vizzarri, Francesco; Gorelli, Chiara; Raffaelli, Andrea; DELLA CROCE, CLARA MARIA; Zarate Baca, Santiago; Sandoval, Carla; Longo, Vincenzo; Pozzo, Luisa; Echeverria, Cristina
The hypolipidemic, anti-inflammatory and antioxidant effect of Kavolì® aqueous extract, a mixture of Brassica oleracea leaves, in a rat model of NAFLD 1-gen-2022 Vornoli, Andrea; Vizzarri, Francesco; Della Croce, Clara Maria; Grande, Teresa; Palazzo, Marisa; Árvay, Július; Pucci, Laura; Gabriele, Morena; Matteucci, Marco; Paolini, Moreno; Longo, Vincenzo; Pozzo, Luisa
Effetti di un fermentato di grano (Lisosan g) sulla salute della retina 1-gen-2021 Clara Maria Della Croce; Vincenzo Longo; Rosario Amato; Maria Grazia Rossino;Laura Pucci
Antioxidant properties and hepatoprotective effect of the edible halophyte Crithmum maritimum L. against carbon tetrachloride-induced liver injury in rats 1-gen-2020 Souic, Aymen; DELLA CROCE, CLARA MARIA; Pozzo, Luisa; Ciardi, Marco; Giorgetti, Lucia; Gervasi, PIER GIOVANNI; Abdelly, Chedly; Magne, Christian; Ben Hamed, Karim; Longo, Vincenzo
Wild Italian Prunus spinosa L. Fruit exerts in vitro antimicrobial activity and protects against in vitro and in vivo oxidative stress 1-gen-2020 Pozzo, L; Russo, R; Frassinetti, S; Vizzarri, F; Arvay, J; Vornoli, A; Casamassima, D; Palazzo, M; Della Croce, Cm; Longo, V
Co-carcinogenic effects of vitamin E in prostate 1-gen-2019 Vivarelli, Fabio; Canistro, Donatella; Cirillo, Silvia; Papi, Alessio; Spisni, Enzo; Vornoli, Andrea; Della Croce Clara, M; Longo, Vincenzo; Franchi, Paola; Filippi, Sandra; Lucarini, Marco; Zanzi, Cristina; Rotondo, Francesca; Lorenzini, Antonello; Marchionni, Silvia; Paolini, Moreno
E-cigarettes induce toxicological effects that can raise the cancer risk 1-gen-2017 Canistro, Donatella; Vivarelli, Fabio; Cirillo, Silvia; Marquillas Clara, Babot; Buschini, Annamaria; Lazzaretti, Mirca; Marchi, Laura; Cardenia, Vladimiro; RodriguezEstrada Maria, Teresa; Lodovici, Maura; Cipriani, Caterina; Lorenzini, Antonello; Croco, Eleonora; Marchionni, Silvia; Franchi, Paola; Lucarini, Marco; Longo, Vincenzo; DELLA CROCE, CLARA MARIA; Vornoli, Andrea; Colacci, Annamaria; Vaccari, Monica; Sapone, Andrea; Paolini, Moreno
A fermented bean flour extract downregulates LOX-1, CHOP and ICAM-1 in HMEC-1 stimulated by ox-LDL 1-gen-2016 Morena Gabriele; Laura Pucci; Margherita La Marca; Daniela Lucchesi; Clara Maria Della Croce; Vincenzo Longo;Valter Lubrano
Disruption of redox homeostasis and carcinogen metabolizing enzymes changes by administration of vitamin E to rats 1-gen-2016 Vivarelli, F; Canistro, D; Franchi, P; Sapone, A; Vornoli, A; Della Croce, C; Longo, V; Lucarini, M; Paolini, M
Analisi della composizione fitochimica e dell'attività antiossidante in cavolo nero durante la germinazione e la formazione del germoglio 1-gen-2015 Giorgetti L.; Della Croce C.; Longo V.; Bellani L.M. ;
Anti-steatotic effects of eugenol in rats treated with high fat diet and low dose of streptozotocin 1-gen-2015 C.M. Della Croce; A. Vornoli; I. Coppola; P.G. Gervasi; V. Longo
Drug metabolism enzymes in a steatotic model of rat treated with a high fat diet and a low dose of streptozotocin 1-gen-2014 Vornoli A.; Pozzo L.; Della Croce C.M.; Gervasi P.G.; Longo V.
Antimutagenic and antioxidant activity of Lisosan G in Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2012 Stefania Frassinetti; Clara Maria Della Croce; Leonardo Caltavuturo; Vincenzo Longo
Sostanze di origine vegetale e loro effetto sul sistema antiossidante endogeno: protezione dal danno ossidativo 1-gen-2012 V. Longo; M. La Marca; C. Della Croce
SOSTANZE DI ORIGINE VEGETALE E LORO EFFETTO SUL SISTEMA ANTIOSSIDANTE ENDOGENO: PROTEZIONE DAL DANNO OSSIDATIVO 1-gen-2012 V. Longo ; M. La Marca; C. Della Croce
Structural influence of isothiocyanates on expression of cytochrome P450, phase II enzymes, and activation of Nrf2 in primary rat hepatocytes. 1-gen-2012 M. La Marca; P. Beffy; C. Della Croce; P.G. Gervasi; R. Iori; E. Puccinelli; V. Longo
Antibacterial and antioxidant activity of essential oils from Citrus spp. 1-gen-2011 Frassinetti S; Caltavuturo L; Cini M; Della Croce C; Maserti BE .
Comparative analysis of proteome changes induced by the two spotted spider mite Tetranychus urticae and methyl jasmonate in citrus leaves 1-gen-2011 Maserti BE; Del Carratore R; Della Croce CM; Podda A; Migheli Q; Froelicher Y; Luro F; Morillon R; Ollitrault P; Talon M; Rossignol M
Effetti fisiologici di un lisato di grano 1-gen-2011 Longo, V; Caltavuturo, L; Ciardi, M; Della Croce, C