BRANCA, FERDINANDO
BRANCA, FERDINANDO
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Antioxidant Compound Changes During Cold Storage of Minimally Processed Globe Artichoke Heads
2013 Melilli M.G.; Raccuia S. A.; Scalisi C.; Scandurra S.; Branca F.
Development of modified atmosphere packages on the quality of Sicilian kale (Brassica oleracea var. acephala) shoots
2013 Ragusa, L; Melilli, Mg; Branca, F; Argento, S; Raccuia, Sa; Licciardello, F; Restuccia, C
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antioxidant Compound Changes During Cold Storage of Minimally Processed Globe Artichoke Heads | 1-gen-2013 | Melilli M.G.; Raccuia S. A.; Scalisi C.; Scandurra S.; Branca F. | |
Development of modified atmosphere packages on the quality of Sicilian kale (Brassica oleracea var. acephala) shoots | 1-gen-2013 | Ragusa, L; Melilli, Mg; Branca, F; Argento, S; Raccuia, Sa; Licciardello, F; Restuccia, C |