MILISENDA, GIACOMO

MILISENDA, GIACOMO  

Istituto per l'Ambiente Marino Costiero - IAMC - Sede Napoli (attivo dal 18/11/1923 al 31/12/2021)  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of a trawling ban on the growth of young-of-the-year European hake, Merluccius merluccius in a Mediterranean fishing exclusion zone 1-gen-2022 Sinopoli, M.; Pipitone, C.; Badalamenti, F.; D'Anna, G.; Fiorentino, F.; Gristina, M.; Lauria, V.; Rizzo, P.; Milisenda, G.
The aquaculture supply chain in the time of covid-19 pandemic: Vulnerability, resilience, solutions and priorities at the global scale 1-gen-2022 Mangano, M. C.; Berlino, M.; Corbari, L.; Milisenda, G.; Lucchese, M.; Terzo, S.; Bosch-Belmar, M.; Azaza, M. S.; Babarro, J. M. F.; Bakiu, R.; Broitman, B. R.; Buschmann, A. H.; Christofoletti, R.; Dong, Y.; Glamuzina, B.; Luthman, O.; Makridis, P.; Nogueira, A. J. A.; Palomo, M. G.; Dineshram, R.; Sanchez-Jerez, P.; Sevgili, H.; Troell, M.; Abouelfadl, K. Y.; Azra, M. N.; Britz, P.; Carrington, E.; Celić, I.; Choi, F.; Qin, C.; Dionísio, M. A.; Dobroslavić, T.; Galli, P.; Giannetto, D.; Grabowski, J. H.; Helmuth, B.; Lebata-Ramos, M. J. H.; Lim, P. T.; Liu, Y.; Llorens, S. M.; Mirto, S.; Pećarević, M.; Pita, C.; Ragg, N.; Ravagnan, E.; Saidi, D.; Schultz, K.; Shaltout, M.; Tan, S. H.; Thiyagarajan, V.; Sarà, G.
Mediterranean jellyfish as novel food: effects of thermal processing on antioxidant, phenolic and protein contents 1-gen-2019 Leone, Antonella; Lecci, Raffaella Marina; Milisenda, Giacomo; Piraino, Stefano