DI STEFANO, VITA
DI STEFANO, VITA
Istituto per la BioEconomia - IBE
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Potential Prebiotic Effect of Inulin-Enriched Pasta after In Vitro Gastrointestinal Digestion and Simulated Gut Fermentation
2024 Bavaro, ANNA RITA; DI BIASE, Mariaelena; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; DI STEFANO, Vita; Lonigro, STELLA LISA; Garbetta, Antonella; Valerio, Francesca; Melilli, MARIA GRAZIA; Cardinali, Angela
Quality characteristics of cereal-based foods enriched with different degree of polymerization inulin: A review
2024 Melilli, M. G.; Buzzanca, C.; Di Stefano, V.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Potential Prebiotic Effect of Inulin-Enriched Pasta after In Vitro Gastrointestinal Digestion and Simulated Gut Fermentation | 1-gen-2024 | Bavaro, ANNA RITA; DI BIASE, Mariaelena; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; DI STEFANO, Vita; Lonigro, STELLA LISA; Garbetta, Antonella; Valerio, Francesca; Melilli, MARIA GRAZIA; Cardinali, Angela | |
Quality characteristics of cereal-based foods enriched with different degree of polymerization inulin: A review | 1-gen-2024 | Melilli, M. G.; Buzzanca, C.; Di Stefano, V. |