DI STEFANO, VITA
DI STEFANO, VITA
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Potential Prebiotic Effect of Inulin-Enriched Pasta after In Vitro Gastrointestinal Digestion and Simulated Gut Fermentation
2024 Bavaro, ANNA RITA; DI BIASE, Mariaelena; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; DI STEFANO, Vita; Lonigro, STELLA LISA; Garbetta, Antonella; Valerio, Francesca; Melilli, MARIA GRAZIA; Cardinali, Angela
Effect of Sunlight Exposure on Anthocyanin and Non-Anthocyanin Phenolic Levels in Pomegranate Juices by High Resolution Mass Spectrometry Approach
2020 Vita Di Stefano; Salvatore Scandurra; Antonella Pagliaro; Vincenzo Di Martino; Maria Grazia Melilli.
Improvement of Fatty Acid Profile in Durum Wheat Breads Supplemented with Portulaca oleracea L. Quality Traits of Purslane-Fortified Bread
2020 Maria Grazia Melilli; Vita Di Stefano; Fabiola Sciacca ;Antonella Pagliaro ;Rosaria Bognanni ;Salvatore Scandurra ;Nino Virzì ;Carla Gentile; Massimo Palumbo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Potential Prebiotic Effect of Inulin-Enriched Pasta after In Vitro Gastrointestinal Digestion and Simulated Gut Fermentation | 1-gen-2024 | Bavaro, ANNA RITA; DI BIASE, Mariaelena; Linsalata, Vito; D'Antuono, Isabella; DI STEFANO, Vita; Lonigro, STELLA LISA; Garbetta, Antonella; Valerio, Francesca; Melilli, MARIA GRAZIA; Cardinali, Angela | |
Effect of Sunlight Exposure on Anthocyanin and Non-Anthocyanin Phenolic Levels in Pomegranate Juices by High Resolution Mass Spectrometry Approach | 1-gen-2020 | Vita Di Stefano; Salvatore Scandurra; Antonella Pagliaro; Vincenzo Di Martino; Maria Grazia Melilli. | |
Improvement of Fatty Acid Profile in Durum Wheat Breads Supplemented with Portulaca oleracea L. Quality Traits of Purslane-Fortified Bread | 1-gen-2020 | Maria Grazia Melilli; Vita Di Stefano; Fabiola Sciacca ;Antonella Pagliaro ;Rosaria Bognanni ;Salvatore Scandurra ;Nino Virzì ;Carla Gentile; Massimo Palumbo |