ROMANO, GIUSEPPE

ROMANO, GIUSEPPE  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Lecce  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Study of the effects of pasteurization and selected microbial starters on functional traits of fermented table olives 1-gen-2024 Tarantini, Annamaria; Crupi, Pasquale; Ramires, Francesca Anna; D'Amico, Leone; Romano, Giuseppe; Blando, Federica; Branco, Pierpaolo; Clodoveo, Maria Lisa; Corbo, Filomena; Cardinali, Angela; Bleve, Gianluca
Yeast starter culture identification to produce of red wines with enhanced antioxidant content 1-gen-2024 Romano, Giuseppe; Taurino, Marco; Gerardi, Carmela; Tufariello, Maria; Lenucci, Marcello; Grieco, Francesco
Phenolic profile of whole seeds and seed fractions of lentils and its impact on antioxidant activity 1-gen-2023 Manco, Antonio; Gerardi, Carmela; Romano, Giuseppe; D'Amico, Leone; Blanco, Antonio; Milano, Francesco; Pietro Di Sansebastiano, Gian; Balech, Rind; Laddomada, Barbara
Pigmented cereals and legume grains as healthier alternatives for brewing beers 1-gen-2023 Romano, Giuseppe; Tufariello, Maria; Calabriso, Nadia; Del Coco, Laura; Fanizzi, Francesco P.; Blanco, Antonio; Carluccio, Maria A.; Grieco, Francesco; Laddomada, Barbara
Selection of Saccharomyces yeasts for the production of polyphenol-enriched wine. 1-gen-2023 Romano, G; Taurino, M; Tufariello, M; Gerardi, C; Grieco, F
Characterization of a collection of colored lentil genetic resources using a novel computer vision approach 1-gen-2022 DEL COCO, Marco; Laddomada, Barbara; Romano, Giuseppe; Carcagnì, Pierluigi; Kumar, Shiv; Leo, Marco
Phytochemical Profiling and Untargeted Metabolite Fingerprinting of the MEDWHEALTH Wheat, Barley and Lentil Whole-Meal Flours 1-gen-2022 Romano, Giuseppe; Del Coco, Laura; Milano, Francesco; Durante, Miriana; Palombieri, Samuela; Sestili, Francesco; Visioni, Andrea; Abderrazek, Jilal; P Fanizzi, Francesco; Laddomada, Barbara