DE CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA

DE CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Ready-to-use broccoli raab (Brassica rapa L. subsp. sylvestris) quality and volatilome as affected by packaging 1-gen-2024 de Chiara, M. L. V.; Cefola, M.; Pace, B.; Palumbo, M.; Amodio, M. L.; Colelli, G.
Emerging Postharvest Technologies to Enhance the Shelf-Life of Fruit and Vegetables: An Overview 1-gen-2022 Palumbo, Michela; Attolico, Giovanni; Capozzi, Vittorio; Cozzolino, Rosaria; Corvino, Antonia; DE CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA; Pace, Bernardo; Pelosi, Sergio; Ricci Roberto Romaniello, Ilde; Cefola, Maria
Optimizing modified atmosphere packaging for fresh-cut broccoli raab (Brassica rapa L.) 1-gen-2021 De Chiara, Mlv; Cefola, M; Pace, B; Amodio, Ml; Colelli, G
Screening of lactic acid bacteria for the bio-control of Botrytis cinerea and the potential of Lactiplantibacillus plantarum for eco-friendly preservation of fresh-cut kiwifruit 1-gen-2021 De Simone N.; Capozzi V.; de Chiara M.L.V.; Amodio M.L.; Brahimi S.; Colelli G.; Drider D.; Spano G.; Russo P.