CALABRESE, ALESSIA

CALABRESE, ALESSIA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
An Impedance-Based Immunosensor for the Detection of Ovalbumin in White Wine 1-gen-2023 Calabrese, Alessia; Capo, Alessandro; Capaccio, Angela; Agovino, Elettra; Varriale, Antonio; Pascale, Michelangelo; D'Auria, Sabato; Staiano, Maria
An Impedimetric Biosensor for Detection of Volatile Organic Compounds in Food 1-gen-2023 Calabrese, Alessia; Battistoni, Pietro; Ceylan, Seniz; Zeni, Luigi; Capo, Alessandro; Varriale, Antonio; D'Auria, Sabato; Staiano, Maria
SPR-Based Detection of ASF Virus in Cells 1-gen-2022 Capo, A; Calabrese, A; Frant, M; Walczak, M; Szczotkabochniarz, A; Manessis, G; Bossis, I; Staiano, M; D'Auria, S; Varriale, A
The Porcine Odorant-Binding Protein as a Probe for an Impedenziometric-Based Detection of Benzene in the Environment 1-gen-2022 Capo, A; Cozzolino, S; Cavallari, A; Bruno, U; Calabrese, A; Pennacchio, A; Camarca, A; Staiano, M; D'Auria, S; Varriale, A
Emergent Biosensing Technologies Based on Fluorescence Spectroscopy and Surface Plasmon Resonance 1-gen-2021 Camarca, Alessandra; Varriale, Antonio; Capo, Alessandro; Pennacchio, Angela; Calabrese, Alessia; Giannattasio, Cristina; MURILLO ALMUZARA, Carlos; D'Auria, Sabato; Staiano, Maria