STAIANO, MARIA

STAIANO, MARIA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.049 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Enzymes as Sensors 1-gen-2017 Staiano, Maria; Pennacchio, Angela; Varriale, Antonio; Capo, Alessandro; Majoli, Adelia; Capacchione, Clotilde; D'Auria, Sabato
The fluorescent monomeric protein Kusabira Orange. Pressure effect on its structure and stability. 1-gen-2016 L. PicartPalmade; D. ChevalierLucia; R. Lange; A. Facchiano; A. Pennacchio; M. Staiano; S. D'Auria
A new optical method to sense compounds of high social interest 1-gen-2011 Strianese, M; Staiano, M; Di Giovanni, S; Pennacchia, A; Dell'Angelo, V; Ruggiero, G; Labella, T; Pellecchia, C; D'Auria, S
New Proteins for New Sensing Methodologies: The Case of the Protein-Binding Family 1-gen-2009 Aurilia, Vincenzo; Staiano, Maria; Rossi, Mosè; D'Auria, Sabato
New proteins for new sensing methodologies: the case of the protein-binding family. 1-gen-2009 Aurilia, V; Staiano, M; Rossi, M; D'Auria, S
Fluorescence biosensor for continuously monitoring the blood glucose level of diabetic patients. 1-gen-2006 D'Auria S; Ghirlanda G; Parracino A; de Campdorè M; Scognamiglio V; Staiano M; Rossi M. Glucose Sensing Topycs in Fluorescence Spectroscopy
The combined use of fluorescence spectroscopy and X-Ray crystallography greatly contributes to elucidating structure and dynamics of proteins. 1-gen-2005 Dauria, S; Staiano, M; Kuznetsova, Im; Turoverov, Kk