ATTILIO, CRISTINA

ATTILIO, CRISTINA  

Istituto per la BioEconomia - IBE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 31 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Sistema diagnostico per distinguere e proteggere oli vergini di oliva di alto valore salutistico/commerciale 1-gen-2013 Cimato, A; Attilio, C
The methodology of the carbon footprint in the olive sector: potential application in Italian and Albanian regions 1-gen-2013 Pattara, C; Veizi, A; Attilio, C; Cimato, A; Cichelli, A
Sensore micro-ottico per analisi multiple dell'olio vergine di oliva 1-gen-2012 Cimato A.; Attilio C.
Diffuse-Light Absorption Spectroscopy and Chemometrics for Discrimination and Quantification of Extra Virgin Olive Oil Adulterants 1-gen-2010 A.G. Mignani; L. Ciaccheri; L. Conte; M. Marega; H. Ottevaere; H. Thienpont; A. Cichelli; C. Attilio; A. Cimato
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants 1-gen-2010 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants 1-gen-2010 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A
Identificazione, tutela e valorizzazione delle risorse genetiche di olivo in Toscana 1-gen-2010 Cimato A.; Attilio C.
Sensore micro-ottico per analisi multiple dell'olio vergine di oliva 1-gen-2010 Cimato, A; Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Attilio, C
Spettroscopia di assorbimento con luce diffusa per rivelare la frode nell olio extra vergine di oliva 1-gen-2010 Ciaccheri L.; Mignani A.G.; Ottevaere H.; Thienpont H.; Conte L.; Marega M.; Cichelli A.; Attilio C.; Cimato A.
Visible and near-infrared spectral signatures for adulteration assessment of extra virgin olive oil 1-gen-2010 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A
Conservation, Characterization, Collection & Utilization of the Genetic Resources in Olive 1-gen-2009 Cimato A.; Attilio C.
Conservation, Characterization, Collection and Utilization of the Genetic Resources in Olive 1-gen-2008 Cimato A.; Attilio C.
Olivo: la pianta e le cultivar 1-gen-2008 Cimato A.; Attilio C.
Optical spectral signature of liquids by means of optical fiber technology for product and quality parameter identification 1-gen-2008 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Mencaglia, Aa; Diazherrera, N; Garciaallende, Pb; Thienponth, ; Ottevaere, H; Attilio, C; Cimato, A; Francalanci, S; Paccagnini, A; Pavone, Fs
Production and biodiversity in modern olive growing 1-gen-2008 Cimato A.; Attilio C.; Feci E.; Franchini E.; Zuzic I.; Zuzic D.
Conservation, characterization, collection and utilization of the genetic resources in olive 1-gen-2007 Cimato, A; Attilio, C
EAT-by-LIGHT fiber-optic and micro-optic devices for food quality and safety assessment 1-gen-2007 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, Aa; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; Del Nobile, A; Mentana, A; Grimaldi, Mf; Dall'Asta, C; Faccini, A; Galaverna, G; Dossena, A
Eat-by-light: fiber-optic and micro-optic devices for food safety and quality assessment. Proc. Third European Workshop on Optical Fibre Sensors 1-gen-2007 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, A; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; DEL NOBILE, A; Mentana, A; Dall'Asta, C; Feciani, A; Galaverna, G; Dossena, A
Eat-by-Light: fiber-optic and micro-optic technologies for food safety and quality assessment 1-gen-2007 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, Aa; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; Del Nobile, A; Mentana, A; Dall'Asta, C; Faccini, A; Galaverna, G; Dossena, A
L extravergine 1-gen-2007 Cimato, A; Attilio, C