ATTILIO, CRISTINA
ATTILIO, CRISTINA
Istituto per la BioEconomia - IBE
Sistema diagnostico per distinguere e proteggere oli vergini di oliva di alto valore salutistico/commerciale
2013 Cimato, A; Attilio, C
The methodology of the carbon footprint in the olive sector: potential application in Italian and Albanian regions
2013 Pattara, C; Veizi, A; Attilio, C; Cimato, A; Cichelli, A
Sensore micro-ottico per analisi multiple dell'olio vergine di oliva
2012 Cimato A.; Attilio C.
Diffuse-Light Absorption Spectroscopy and Chemometrics for Discrimination and Quantification of Extra Virgin Olive Oil Adulterants
2010 A.G. Mignani; L. Ciaccheri; L. Conte; M. Marega; H. Ottevaere; H. Thienpont; A. Cichelli; C. Attilio; A. Cimato
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants
2010 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants
2010 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A
Identificazione, tutela e valorizzazione delle risorse genetiche di olivo in Toscana
2010 Cimato A.; Attilio C.
Sensore micro-ottico per analisi multiple dell'olio vergine di oliva
2010 Cimato, A; Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Attilio, C
Spettroscopia di assorbimento con luce diffusa per rivelare la frode nell olio extra vergine di oliva
2010 Ciaccheri L.; Mignani A.G.; Ottevaere H.; Thienpont H.; Conte L.; Marega M.; Cichelli A.; Attilio C.; Cimato A.
Visible and near-infrared spectral signatures for adulteration assessment of extra virgin olive oil
2010 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A
Conservation, Characterization, Collection & Utilization of the Genetic Resources in Olive
2009 Cimato A.; Attilio C.
Conservation, Characterization, Collection and Utilization of the Genetic Resources in Olive
2008 Cimato A.; Attilio C.
Olivo: la pianta e le cultivar
2008 Cimato A.; Attilio C.
Optical spectral signature of liquids by means of optical fiber technology for product and quality parameter identification
2008 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Mencaglia, Aa; Diazherrera, N; Garciaallende, Pb; Thienponth, ; Ottevaere, H; Attilio, C; Cimato, A; Francalanci, S; Paccagnini, A; Pavone, Fs
Production and biodiversity in modern olive growing
2008 Cimato A.; Attilio C.; Feci E.; Franchini E.; Zuzic I.; Zuzic D.
Conservation, characterization, collection and utilization of the genetic resources in olive
2007 Cimato, A; Attilio, C
EAT-by-LIGHT fiber-optic and micro-optic devices for food quality and safety assessment
2007 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, Aa; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; Del Nobile, A; Mentana, A; Grimaldi, Mf; Dall'Asta, C; Faccini, A; Galaverna, G; Dossena, A
Eat-by-light: fiber-optic and micro-optic devices for food safety and quality assessment. Proc. Third European Workshop on Optical Fibre Sensors
2007 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, A; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; DEL NOBILE, A; Mentana, A; Dall'Asta, C; Feciani, A; Galaverna, G; Dossena, A
Eat-by-Light: fiber-optic and micro-optic technologies for food safety and quality assessment
2007 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, Aa; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; Del Nobile, A; Mentana, A; Dall'Asta, C; Faccini, A; Galaverna, G; Dossena, A
L extravergine
2007 Cimato, A; Attilio, C
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Sistema diagnostico per distinguere e proteggere oli vergini di oliva di alto valore salutistico/commerciale | 1-gen-2013 | Cimato, A; Attilio, C | |
The methodology of the carbon footprint in the olive sector: potential application in Italian and Albanian regions | 1-gen-2013 | Pattara, C; Veizi, A; Attilio, C; Cimato, A; Cichelli, A | |
Sensore micro-ottico per analisi multiple dell'olio vergine di oliva | 1-gen-2012 | Cimato A.; Attilio C. | |
Diffuse-Light Absorption Spectroscopy and Chemometrics for Discrimination and Quantification of Extra Virgin Olive Oil Adulterants | 1-gen-2010 | A.G. Mignani; L. Ciaccheri; L. Conte; M. Marega; H. Ottevaere; H. Thienpont; A. Cichelli; C. Attilio; A. Cimato | |
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants | 1-gen-2010 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A | |
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants | 1-gen-2010 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A | |
Identificazione, tutela e valorizzazione delle risorse genetiche di olivo in Toscana | 1-gen-2010 | Cimato A.; Attilio C. | |
Sensore micro-ottico per analisi multiple dell'olio vergine di oliva | 1-gen-2010 | Cimato, A; Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Attilio, C | |
Spettroscopia di assorbimento con luce diffusa per rivelare la frode nell olio extra vergine di oliva | 1-gen-2010 | Ciaccheri L.; Mignani A.G.; Ottevaere H.; Thienpont H.; Conte L.; Marega M.; Cichelli A.; Attilio C.; Cimato A. | |
Visible and near-infrared spectral signatures for adulteration assessment of extra virgin olive oil | 1-gen-2010 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A | |
Conservation, Characterization, Collection & Utilization of the Genetic Resources in Olive | 1-gen-2009 | Cimato A.; Attilio C. | |
Conservation, Characterization, Collection and Utilization of the Genetic Resources in Olive | 1-gen-2008 | Cimato A.; Attilio C. | |
Olivo: la pianta e le cultivar | 1-gen-2008 | Cimato A.; Attilio C. | |
Optical spectral signature of liquids by means of optical fiber technology for product and quality parameter identification | 1-gen-2008 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Mencaglia, Aa; Diazherrera, N; Garciaallende, Pb; Thienponth, ; Ottevaere, H; Attilio, C; Cimato, A; Francalanci, S; Paccagnini, A; Pavone, Fs | |
Production and biodiversity in modern olive growing | 1-gen-2008 | Cimato A.; Attilio C.; Feci E.; Franchini E.; Zuzic I.; Zuzic D. | |
Conservation, characterization, collection and utilization of the genetic resources in olive | 1-gen-2007 | Cimato, A; Attilio, C | |
EAT-by-LIGHT fiber-optic and micro-optic devices for food quality and safety assessment | 1-gen-2007 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, Aa; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; Del Nobile, A; Mentana, A; Grimaldi, Mf; Dall'Asta, C; Faccini, A; Galaverna, G; Dossena, A | |
Eat-by-light: fiber-optic and micro-optic devices for food safety and quality assessment. Proc. Third European Workshop on Optical Fibre Sensors | 1-gen-2007 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, A; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; DEL NOBILE, A; Mentana, A; Dall'Asta, C; Feciani, A; Galaverna, G; Dossena, A | |
Eat-by-Light: fiber-optic and micro-optic technologies for food safety and quality assessment | 1-gen-2007 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Cucci, C; Mencaglia, Aa; Cimato, A; Attilio, C; Thienpont, H; Ottevaere, H; Paolesse, R; Mastroianni, M; Monti, D; Buonocore, G; Del Nobile, A; Mentana, A; Dall'Asta, C; Faccini, A; Galaverna, G; Dossena, A | |
L extravergine | 1-gen-2007 | Cimato, A; Attilio, C |