ATTILIO, CRISTINA
ATTILIO, CRISTINA
Istituto per la BioEconomia - IBE
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants
2010 Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A
Production and biodiversity in modern olive growing
2008 Cimato A.; Attilio C.; Feci E.; Franchini E.; Zuzic I.; Zuzic D.
Olivi e oli extravergini del Monferrato Casalese
2006 Cimato, A; Attilio, C; Feci, E; Franchini, E; Mattei, A; Lorenzini, O; Durando, G; Battaglia, F
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Diffuse-light absorption spectroscopy and chemometrics for discrimination and quantification of extra virgin olive oil adulterants | 1-gen-2010 | Mignani, Ag; Ciaccheri, L; Ottevaere, H; Thienpont, H; Conte, L; Marega, M; Cichelli, A; Attilio, C; Cimato, A | |
Production and biodiversity in modern olive growing | 1-gen-2008 | Cimato A.; Attilio C.; Feci E.; Franchini E.; Zuzic I.; Zuzic D. | |
Olivi e oli extravergini del Monferrato Casalese | 1-gen-2006 | Cimato, A; Attilio, C; Feci, E; Franchini, E; Mattei, A; Lorenzini, O; Durando, G; Battaglia, F |