FARUOLO, CLEMENTINA
FARUOLO, CLEMENTINA
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Celiac disease association with CD8+ T cell responses: identification of a novel gliadin-derived HLA-A2-restricted epitope.
2003 Gianfrani C; Troncone R; Mugione P; Cosentini E; De Pascale M; Faruolo C; Senger S; Terrazzano G; Southwood S; Auricchio S; Sette A.
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells
2000 Tedesco Idolo; Russo Maria; Russo Paola; Iacomino Giuseppe; Russo Gian Luigi; Carraturo Antonio; Faruolo Clementina; Moio Luigi; Palumbo Rosanna
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells.
2000 Tedesco I; Russo M; Russo P; Iacomino G; Russo G L; Carraturo A; Faruolo C; Moio L; Palumbo R
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Celiac disease association with CD8+ T cell responses: identification of a novel gliadin-derived HLA-A2-restricted epitope. | 1-gen-2003 | Gianfrani C; Troncone R; Mugione P; Cosentini E; De Pascale M; Faruolo C; Senger S; Terrazzano G; Southwood S; Auricchio S; Sette A. | |
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells | 1-gen-2000 | Tedesco Idolo; Russo Maria; Russo Paola; Iacomino Giuseppe; Russo Gian Luigi; Carraturo Antonio; Faruolo Clementina; Moio Luigi; Palumbo Rosanna | |
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells. | 1-gen-2000 | Tedesco I; Russo M; Russo P; Iacomino G; Russo G L; Carraturo A; Faruolo C; Moio L; Palumbo R |