SERIO, FRANCESCO

SERIO, FRANCESCO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 204 (tempo di esecuzione: 0.067 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Genotype-Specific Response to Silicon Supply in Young Tomato and Unripe Melon Plants Grown in a Floating System 1-gen-2024 Annalisa Somma ; Onofrio Davide Palmitessa ; Massimiliano D'Imperio ; Francesco Serio ;Pietro Santamaria
Localized foliar application of iodine on tomato: An effective approach for targeted agronomic biofortification 1-gen-2024 Somma, A; Palmitessa, Od; Conversa, G; Serio, F; Santamaria, P
Changes in Antioxidant Metabolism and Plant Growth of Wild Rocket Diplotaxis tenuifolia (L.) DC cv Dallas Leaves as Affected by Different Nutrient Supply Levels and Growing Systems 1-gen-2023 Alessandra Villani; Martina Loi; Francesco Serio; Francesco Fabiano Montesano; Massimiliano D'Imperio; Silvana De Leonardis; Giuseppina Mulè; Costantino Paciolla
Reduced Fertilization to Improve Sustainable Use of Resources and Preserve Postharvest Quality of Fresh-Cut Wild Rocket (Diplotaxis tenuifolia L.) in Soil-Bound and Soilless Cultivation 1-gen-2023 Palumbo, Michela; Bonelli, Lucia; Pace, Bernardo; Montesano, Francesco F.; Serio, Francesco; Cefola, Maria
Soilless cultivation systems to producetailored microgreens for specificnutritional needs 1-gen-2023 Massimiliano D'Imperio; Lucia Bonelli; Carlo Mininni; Massimiliano Renna; Francesco Fabiano Montesano; Angelo Parente; Francesco Serio
Sustaining lowimpact practices in horticulture through nondestructive approach to provide more information on fresh produce history and quality: the SUS&LOW project 1-gen-2023 Amodio, M; Attolico, G; Bonelli, L; Cefola, M; Fazayeli FF Montesano, H; Pace, B; Palumbo, M; Serio, F; Stasi, A; Colelli, G
Dalla biofortificazione degli ortaggi alla nutrizione personalizzata 1-gen-2022 Bonelli, Lucia; D'Imperio, Massimiliano; Renna, Massimiliano; Maggi, Stefania; Serio, Francesco
Enhancing the nutritional value of Portulaca oleracea L. by using soilless agronomic biofortification with zinc 1-gen-2022 D'Imperio, M; Durante, M; Gonnella, M; Renna, M; Montesano, Ff; Parente, A; Mita, G; Serio, F
IL VALORE AGGIUNTO DELLA PORTULACA CON LA BIOFORTIFICAZIONE IN ZINCO 1-gen-2022 D'Imperio, Massimiliano; D'Aprile, Massimo; Renna, Massimiliano; Serio, Francesco
Impiego di una tecnologia basata su sensori per la gestione razionale della fertirrigazione di pomodoro in coltivazione senza suolo 1-gen-2022 Bonelli, Lucia; Leoni, Beniamino; Santamaria, Pietro; Montesano Francesco, Fabiano; Serio, Francesco
La placenta dei meloni immaturi: uno scrigno di composti utili alla salute umana 1-gen-2022 Onofrio Davide Palmitessa; Annalisa Somma; Miriana Durante; Francesco Serio; Pietro Santamaria
Mineral Composition and Bioaccessibility in Rocket and Purslane after Zn Biofortification Process 1-gen-2022 D'Imperio, Massimiliano; Montesano, FRANCESCO FABIANO; Serio, Francesco; Santovito, Elisa; Parente, Angelo
Nutraceutical Profile of "Carosello" (Cucumis melo L.) Grown in an Out-of-Season Cycle under LEDs 1-gen-2022 Palmitessa O.D.; Durante M.; Somma A.; Mita G.; D'imperio M.; Serio F.; Santamaria P.
Sensor-based technology for the rational management of fertigation in tomato soilless cultivation 1-gen-2022 Bonelli, Lucia; Serio, Francesco; Leoni, Beniamino; Santamaria, Pietro; Fabiano Montesano, Francesco
Soilless biofortification, bioaccessibility, and bioavailability: Signposts on the path to personalized nutrition 1-gen-2022 Renna, M; D'Imperio, M; Maggi, S; Serio, F
SOILLESS GO - "Sostenibilità ambientale, Innovazioni di processo e di prodotto per la competitività deLLE coltivazioni Senza suolo in Puglia - Gruppo Operativo". Relazione intermedia - II SAL 1-gen-2022 F. Serio; F.F. Montesano; M. Gonnella; A. Parente; P. Valerio; P. Santamaria; D. Palmitessa; M. Renna; A. Signore; V. Buono; R. Paladini; R. Sasanelli; M. Corsi
Sustaining low-impact practices in horticulture through non-destructive approach to provide more information on fresh produce history & quality (SUS&LOW) 1-gen-2022 Cefola, M; Pace, B; Serio, F; Montesano, F F; Palumbo, M; Attolico, G; Amodio, M L; Fazayeli, H; Stati, A; Colelli, G
Blue LED light irradiation enhances yield in green beans 1-gen-2021 Leoni, B; Palmitessa, Od; Serio, F; Signore, A; Santamaria, P
Enhancement of a landrace of carosello (Unripe melon) through the use of light-emitting diodes (led) and nutritional characterization of the fruit placenta 1-gen-2021 Palmitessa O.D.; Durante M.; Leoni B.; Montesano F.; Renna M.; Serio F.; Somma A.; Santamaria P.
Nutritional value of five new tomato (Solanum lycopersicum L.) hybrids in a Mediterranean commercial glasshouse 1-gen-2021 Palmitessa, Od; Signore, A; Caretto, S; Durante, M; Mita, G; Paradiso, A; Serio, F; Santamaria, P