SICILIANO, ROSA ANNA

SICILIANO, ROSA ANNA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comparative analysis of MALDI-TOF mass spectrometric data in proteomics: A case study 1-gen-2016 Del Prete E.; d'Esposito D.; Mazzeo M.F.; Siciliano R.A.; Facchiano A.
Food Authentication by MALDI MS: MALDI-TOF MS Analysis of Fish Species 1-gen-2016 Siciliano, Ra; D'Esposito, D; Mazzeo, Mf
Investigation of Probiotic Functionalities by Proteomics 1-gen-2016 Mazzeo, Mf; Siciliano, Ra
Proteomics for Studying Probiotic Traits 1-gen-2016 Siciliano RA; Mazzeo M.F.
Proteomics and Metaproteomics for Studying Probiotic Activity 1-gen-2015 Siciliano RA; Mazzeo M.F.
Monitoring contaminants in food chain and their impact on human health. 1-gen-2010 Mupo, A; Boscaino, F; Cavazzini, G; Giaretta, A; Longo, V; Russo, P; Siani, A; Siciliano, R; Tedesco, I; Tosti, E; Russo, Gl
Antiviral activity of lactoferrin-derived peptides 1-gen-2000 Valenti, P; Antonini, G; Siciliano, Ra; Rega, B; Superti, F; Marchetti, M; Ammendolia, Mg; Seganti, L
APPLICATIONS OF MASS-SPECTROMETRY TO COMPLEX CARBOHYDRATES 1-gen-1994 Dell, A; Panico, M; Mcdowell, Ra; Easton, R; Khoo, Kh; Reason, Aj; Siciliano, R; Zappacosta, F; Morris, Hr
DETECTION OF POSTTRANSLATIONAL MODIFICATION OF PROTEINS BY MASS-SPECTROMETRY 1-gen-1992 Marino G.; Siciliano R.A.; Pucci P.; Ferranti P.;Malorni A.