VANADIA, SEBASTIANO
VANADIA, SEBASTIANO
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Cold quarantine responses of 'Tarocco' oranges to short hot water and thiabendazole postharvest dip treatments.
2013 Palma A.; D'Aquino S.; Vanadia S.; Angioni A.; Schirra M
Inno-FoodSEE_Deliverable D3.2a_ Profiling of regional food research entities
2013 Del Vecchio, P; Vanadia, S; Pascale, M; Lavermicocca, P
Changes in Bacterial Composition of Zucchini Flowers Exposed to Refrigeration Temperatures
2012 Baruzzi F; Cefola M; Carito A; Vanadia S; Calabrese N
Effect of prothioconazole-based fungicides on Fusarium head blight, grain yield and deoxynivalenol accumulation in wheat under field conditions
2012 Haidukowski, M; Visconti, A; Perrone, G; Vanadia, S; Pancaldi, D; Covarelli, L; Balestrazzi, R; Pascale, M
Effects of dipping treatments on quality of fresh cut artichoke.
2012 Calabrese, N; Cefola, M; Carito, A; Pace, B; Baruzzi, F; Vanadia, S
Activity of extracts from wild edible herbs against postharvest fungal diseases of fruit and vegetables
2011 Gatto, Maria Antonia; Ippolito, Antonio; Linsalata, Vito; Cascarano, Nicholas Anthony; Nigro, F.; Vanadia, Sebastiano; Di Venere, Donato
Artichoke peroxidase to partial removal of phenols from olive mill waste water.
2011 Sergio L.; Di Venere D.; De Paola A.; Linsalata V.; Cardinali A.; Tursi N.; Vanadia S.
Influenza dei trattamenti per immersione in acqua calda sulla qualita' delle arance 'Tarocco' sottoposte a quarantena, trasporto refrigerato e shelf life
2011 Schirra M.; D'Aquino S.; Vanadia S.; Palma A.
Caratteristiche di broccolo in coltura biologica in funzione della cultivar e dell apporto di un biofertilizzante.
2010 Boari F.; Bianco V.V.; Cefola M.; Pace B.; Vanadia S.; Cantore V.
Effect of atmosphere composition on quality of ready-to-use broccoli raab (Brassica rapa L.).
2010 Cefola, M; Amodio, Ml; Cornacchia, R; Rinaldi, R; Vanadia, S; Colelli, G
Effetto dei trattamenti con antiossidanti sulla conservabilità e qualità del carciofo di IV gamma.
2010 Calabrese, N; Cefola, M; Carito, A; Pace, B; Baruzzi, F; Vanadia, S
Effetto delle condizioni ambientali sulla fase post-taglio della cima di rapa.
2010 Cefola, M; Hong, G; Cantwell, M; Vanadia, S; Colelli, G
Exposure to 1-methylcyclopropene (1-MCP) delays effects of ethylene on fresh-cut broccoli raab (Brassica rapa L.)
2010 Cefola, M; Amodio, Ml; Rinaldi, R; Vanadia, S; Colelli, G
Fruits and vegetables passive refrigerated transport: modelling the respiratory process
2010 Cefola M.; Calabrese N.; Carito A.; Vanadia S.; Pace B.
La IV gamma: un opportunità per la valorizzazione degli ortaggi tipici di Puglia.
2010 Calabrese N.; Cefola M.; Carito A.; Pace B.; Vanadia S.
Preliminary study on qualitative and microbiological changes in fresh-cut broccoli raab during cold storage
2010 Cefola M.; Calabrese N.; Baruzzi F.; Carito A.; Vanadia S.
The use of artichoke peroxidase to remove phenols from olive mill waste water.
2010 Sergio, L; De Paola, A; Linsalata, V; Cardinali, A; Vanadia, S; Di Venere, D
Valutazione qualitativa di frutti di fico d India pronti all uso
2010 Renna, M; Cefola, M; Pace, B; Achille, V; Vanadia, S
Artichoke Peroxidase to Partial Removal of Phenols from Olive Mill Waste Water
2009 Sergio L.; Di Venere D.; De Paola A.; Linsalata V.; Cardinali A.; Tursi N.; Vanadia S.
Effetto dei biofertilizzanti su cultivar di cavolo broccolo in coltura biologica.
2009 Boari, F; Bianco, Vv; Cantore, V; Cefola, M; Pace, B; Vanadia, S