PALMEGIANO, GIOVANNI BATTISTA

PALMEGIANO, GIOVANNI BATTISTA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 66 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Moderate stocking density does not influence the behavioural and physiological responses of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) in organic aquaculture 1-gen-2020 Carbonara, Pierluigi; Alfonso, Sébastien; Gai, Francesco; Gasco, Laura; Palmegiano, GIOVANNI BATTISTA; Spedicato Maria, Teresa; Zupa, Walter; Lembo, Giuseppe
Artificial pigmentation and flesh quality in red porgy (Pagrus pagrus) 1-gen-2012 Manganaro A; Sanfilippo M; Fortino G; Daprà F; Palmegiano Gb; Gai F; Lembo E; Reale A; Ziino M
Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): Influence of trophic and geographical factors on flesh quality 1-gen-2012 Bono, G; Gai, F; Peiretti, Pg; Badalucco, C; Brugiapaglia, A; Siragusa, G; Palmegiano, Gb
Hybrid sturgeon 'AL' (Acipenser naccarii×Acipenser baeri) diets: The use of alternative plant protein sources 1-gen-2012 Sicuro B; Gai F; Daprà F; Palmegiano G.B
Relazione finale Progetto POR FESR 2007/2013 - Asse I INNOVAZIONE E TRANSIZIONE PRODUTTIVA Regione Piemonte ATTIVITÁ I.1.3 Innovazione e PMI Progetto di Ricerca industriale e di sviluppo A.QU.A (Alta Qualità Alimentare) 1-gen-2012 Cavallarin, L; Di Biase, M; Ortoffi, ; M, F; Lonigro, STELLA LISA; L, S; Valerio, F; Palmegiano, GIOVANNI BATTISTA; B, G; Peiretti, PIER GIORGIO; G, P; Strazzullo, G; Antoniazzi, S; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; G, M; Sisto, A; De Bellis, P; Lavermicocca, Paola; P,
Toward shrimp without chemical additives: A combined freezing-MAP approach 1-gen-2012 Bono, G; Badalucco, Cv; Cusumano, S; Palmegiano, Gb
Toward shrimp without chemical additives: A combined freezing-MAP approach. 1-gen-2012 Bono, G; Badalucco, CINZIA VITA; C, V; Cusumano, S; Palmegiano, GIOVANNI BATTISTA; B, G
Alternative Dietary Sources in Feeding of Blackspot Sea Bream Pagellus bogaraveo (Brunnich, 1768). 1-gen-2011 Costanzo, M; Palmegiano, Gb; Caruso, G; Gai, F; Daprà, F; Maricchiolo, G; Micale, V; Genovese, L
Comparison of the chemical composition and fatty acids profile of food of animal origin in Italian summer and winter school diets. 1-gen-2011 Peiretti, Pg; Gai, F; Marroni, S; Palmegiano, Gb
Natural anti-oxidants from agricultural by-products used in organic fish flesh. 1-gen-2011 Ortoffi M.; Gai F.; Lembo G.; Palmegiano G.B.; Peiretti P.G.; Strazzullo G.;
Natural antioxidants for Italian organic aquaculture. 1-gen-2011 Palmegiano, Gb; Gai, F; Lembo, G; Ortoffi, M; Strazzullo, G
Consumo consapevole e sostenibile di carne e pesce. 1-gen-2010 Pagliarino, E; Bianchini, Ml; Gerbi, V; Peiretti, P; Palmegiano, Gb
Effect of temporal variation, gender and size on cuticle polyphenol oxidase activity in deep water rose shrimp (Parapenaeus longirostris). 1-gen-2010 Bono G.; Badalucco C.; Corrao A.; Cusumano S.; Mammina L.; Palmegiano G.B.
Formulazioni di diete biologiche, esperienze realizzate 1-gen-2010 Palmegiano, Gb
Olive oil by-product as a natural antioxidant in gilthead sea bream (Sparus aurata) nutrition. 1-gen-2010 Sicuro B; Daprà F; Gai F; Palmegiano G.B; Schiavone R; Zilli L; Vilella S.
Physiological effects of natural olive oil antioxidants utilization in rainbow trout (Onchorynchus mykiss) feeding. 1-gen-2010 Sicuro, Benedetto; Badino, Paola; Dapra, Franco; Gai, Francesco; Galloni, Marco; Odore, Rosangela; Palmegiano, GIOVANNI BATTISTA; Macchi, Elisabetta
Proposal of a dynamic model as a tool to simulate growth performance and nitrogen release in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) farming. 1-gen-2010 Guo, K; Gasco, L; Zoccarato, I; B Palmegiano, G; Bsicuro,
The olive oil by-product in rainbow trout, Onchorynchus mykyss (Walbaum) farming: productive results and quality of product 1-gen-2010 Sicuro, B; Barbera, S; Daprà, F; Gai, F; Gasco, L; Paglialonga, G; Palmegiano, Gb; Vilella, S
Caratterizzazione chimica ed organolettica del gambero rosso dello Stretto di Sicilia: l'influenza dei fattori trofici e geografici sulla qualità delle carni 1-gen-2009 Bono, G; Cucchiara, M; Palmegiano, Gb; Peiretti, P; Brugiapaglia, A; Badalucco, C; Siragusa, G; Bono, L; F Del Pianta,
Effect of different dietary lipid sources on rainbow trout fillet fatty acids 1-gen-2009 Gasco L.; Gai F.; Lussiana C.; Palmegiano G.B.; Zoccarato I.