RICCI, VINCENZO

RICCI, VINCENZO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Increased ITEM culture collection available for the scientific community 1-gen-2013 Moretti, Antonio; Logrieco, Antonio; Perrone, Giancarlo; Cozzi, Giuseppe; Epifani, Filomena; Ricci, Vincenzo
Identification, mycotoxin risk and pathogenicity of Fusarium species associated to fig endosepsis in Apulia. 1-gen-2010 Moretti, A; Ferracane, L; Somma, S; Ricci, V; Mulè, G; Susca, A; Ritieni, A; Logrieco, A
Trichothecene and beauvericin mycotoxin production and genetic variability in Fusarium poae isolated from wheat kernels from northern Italy. 1-gen-2010 Somma S.; Alvarez C.; Ricci V.; Ferracane L.; Ritieni A.; Logrieco A.; Moretti A.
INNOWINE: Innovative biotechnological approaches to improve quality and safety of typical Apulian wines. 1-gen-2009 Logrieco A.F.; Blando F.; Capone S.; Cappello M.S. ; Carluccio M.A.; Cozzi G.; DAmico L.; Di Paola L.; Distante C.; Epifani F.; Epifani M.; Francioso L.; Gallo A.; Giovinazzo G.; Grieco F.; Laddomada B.; Mulè G.; Panico E.; Perrone G.; Ricci V.; Santino
AFLP and Toxin characterization of Fusarium avenaceum and F. arthrosporioides from Russia 1-gen-2006 Gagkaeva, T; Somma, S; Mulè, G; Ricci, V; Ritieni, A; Logrieco, A; Moretti, A