SISTO, ANGELO

SISTO, ANGELO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Lactobacillus paracasei-enriched vegetables containing health promoting molecules 1-gen-2016 Lavermicocca, P; Dekker, M; Russo, F; Valerio, F; Di Venere, D; Sisto, A
Spore-forming bacteria associated with bread production: spoilage and toxigenic potential 1-gen-2016 Lavermicocca P.; Valerio F.; De Bellis P.; Sisto A.; Leguérinel I.
Antagonistic activity of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi: preliminary results on the identification of a plasmid-located genetic determinant. 1-gen-2003 Sisto A.; Cipriani M.G.; Morea M.; Lonigro S.L.; Lavermicocca P.
Sequence analysis of the hrpC operon and the hrpE gene of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi. 1-gen-2003 Sisto A.; Cipriani M.G.; Morea M.
Characterization of a Hrp- mutant from an olive-strain of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi. 1-gen-1997 Sisto, A; Morea, M; Zaccaro, F; Palumbo, G; Iacobellis, Ns