BARO, CRISTINA

BARO, CRISTINA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of two different domestic boiling practices on the allergenicity of cow's milk proteins 1-gen-2017 Cristina Lamberti; Cristina Baro; Marzia Giribaldi; Lorenzo Napolitano; Laura Cavallarin; Maria Gabriella Giuffrida
5ICCN_034: Effect of prolonged refrigeration on the biochemical and microbiological characteristic of human milk 1-gen-2014 Peila, C; Arslanoglu, S; Tonetto, P; Moro, Ge; Coscia, A; Vagliano, L; Rovelli, I; Di Bella, E; Baro, C; Cavallarin, L; Conti, A; Giribaldi, M; Bertino, E
Effect of prolonged refrigeration on the lipid profile, lipase activity and oxidation status of human milk. 1-gen-2013 Bertino E; Giribaldi M; Baro C; Giancotti V; Pazzi M; Peila C; Tonetto P; Arslanoglu S; Moro GE; Cavallarin L; Gastaldi D
Biological and nutritional aspects of human milk in feeding of preterm infants 1-gen-2012 Giribaldi M; Cavallarin L; Baro C; Di Nicola P; Coscia A; Bertino E
Tolerability of donkey's milk in 92 highly-problematic cow's milk allergic children. 1-gen-2012 Monti G.; Viola S.; Baro C.; Cresi F.; Tovo P.A.; Moro G.; Ferrero M.P.; Conti A.; Bertino E.
Detailed proteomic analysis on DM: insight into its hypoallergenicity 1-gen-2010 Enrico Bertino; Daniela Gastaldi; Giovanna Monti; Cristina Baro; Donatella Fortunato; Lorenza Perono Garoffo;Alessandra Coscia; Claudio Fabris; Michele Mussap; Amedeo Conti
Donkey's milk detailed lipid composition 1-gen-2010 Daniela Gastaldi; Enrico Bertino; Giovanna Monti; Cristina Baro; Claudio Fabris; Antonela Lezo; Claudio Medana;Claudio Baiocchi; Michele Mussap; Fabio Galvano; Amedeo Conti
The Zea mays b-32 ribosome-inactivating protein efficiently inhibits growth of Fusarium verticillioides on leaf pieces in vitro 1-gen-2009 Lanzanova C.; Giuffrida M. G.; Motto M.; Baro C.; Donn G.; Hartings H.; Lupotto E.; Careri M.; Elviri L.;Balconi C.