CALABRESE, NICOLA
CALABRESE, NICOLA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Functional Value in Breeding Integrated to the Vegetables Value Chain as Part of Decision Making
2020 Jana, C; Saavreda, G; Calabrese, N; Martinez, Jp; Vargas, S; Muena, V
The Recovery of the Old Limachino Tomato: History, Findings, Lessons, Challenges and Perspectives
2020 Martinez, Jp; Jana, C; Muena, V; Salazar, E; Rico, Jj; Calabrese, N; Hernandez, J; Lutts, S; Fuentes, R
Cynara cardunculus Propagation
2019 Calabrese, Nicola; Cravero, Vanina; Pagnotta, Mario
Proceedings of 5th International Conference on Decision Support System Technology - ICDSST 2019 & EURO Mini Conference 2019 on "Decision Support Systems: Main Developments & Future Trends"
2019 Pavlos Delias; Fatima C.C. Dargam; Jason Papathanasiou; Shaofeng Liu; Paulo Freitas; Nicola Calabrese
Il carciofo
2015 Calabrese, Nicola
Agronomical evaluation of artichoke cultivar propagated by seed
2012 Calabrese, N; Carito, A; Boari, F; Cantore, V; De Palma, E; Damato, G
Effect of conditioning methods, seed characteristics and environment of germination on artichoke achenes
2012 Damato, G; Calabrese, N
La patata in Puglia
2011 Calabrese, N; Marzi, V
La patata nel mondo
2011 Calabrese N.
Le insalate nel mondo
2011 Bianco, Vv; Calabrese, N
Carciofo
2009 Calabrese N.; Parente A.
Carciofo in Puglia
2009 Bianco V.V.; Calabrese N.
Carciofo nel mondo
2009 Bianco, Vv; Calabrese, N
Impianto
2009 Calabrese N.
La IV gamma: i prodotti ortofrutticoli tra tradizione e innovazione.
2009 Cefola, M; Calabrese, N; Pace, B; Vanadia, S
Letteratura, pittura,cultura
2009 Bianco V.V.; Calabrese N.; Zalum Cardon M.
Morfologia e fisiologia
2009 Bianco, Vv; Calabrese, N
Tecnica vivaistica
2009 Micozzi, F; Pace, B; Calabrese, N
Trasformazione industriale
2009 Colelli, G; Calabrese, N
Effect of blanching on enzyme activity and quality of artichoke (Cynara scolymus L.) and 'cima di rapa' (Brassica rapa L.) heads.
1995 Di Venere D.; Calabrese N.; Gregucci A.;Bianco V.V.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Functional Value in Breeding Integrated to the Vegetables Value Chain as Part of Decision Making | 1-gen-2020 | Jana, C; Saavreda, G; Calabrese, N; Martinez, Jp; Vargas, S; Muena, V | |
The Recovery of the Old Limachino Tomato: History, Findings, Lessons, Challenges and Perspectives | 1-gen-2020 | Martinez, Jp; Jana, C; Muena, V; Salazar, E; Rico, Jj; Calabrese, N; Hernandez, J; Lutts, S; Fuentes, R | |
Cynara cardunculus Propagation | 1-gen-2019 | Calabrese, Nicola; Cravero, Vanina; Pagnotta, Mario | |
Proceedings of 5th International Conference on Decision Support System Technology - ICDSST 2019 & EURO Mini Conference 2019 on "Decision Support Systems: Main Developments & Future Trends" | 1-gen-2019 | Pavlos Delias; Fatima C.C. Dargam; Jason Papathanasiou; Shaofeng Liu; Paulo Freitas; Nicola Calabrese | |
Il carciofo | 1-gen-2015 | Calabrese, Nicola | |
Agronomical evaluation of artichoke cultivar propagated by seed | 1-gen-2012 | Calabrese, N; Carito, A; Boari, F; Cantore, V; De Palma, E; Damato, G | |
Effect of conditioning methods, seed characteristics and environment of germination on artichoke achenes | 1-gen-2012 | Damato, G; Calabrese, N | |
La patata in Puglia | 1-gen-2011 | Calabrese, N; Marzi, V | |
La patata nel mondo | 1-gen-2011 | Calabrese N. | |
Le insalate nel mondo | 1-gen-2011 | Bianco, Vv; Calabrese, N | |
Carciofo | 1-gen-2009 | Calabrese N.; Parente A. | |
Carciofo in Puglia | 1-gen-2009 | Bianco V.V.; Calabrese N. | |
Carciofo nel mondo | 1-gen-2009 | Bianco, Vv; Calabrese, N | |
Impianto | 1-gen-2009 | Calabrese N. | |
La IV gamma: i prodotti ortofrutticoli tra tradizione e innovazione. | 1-gen-2009 | Cefola, M; Calabrese, N; Pace, B; Vanadia, S | |
Letteratura, pittura,cultura | 1-gen-2009 | Bianco V.V.; Calabrese N.; Zalum Cardon M. | |
Morfologia e fisiologia | 1-gen-2009 | Bianco, Vv; Calabrese, N | |
Tecnica vivaistica | 1-gen-2009 | Micozzi, F; Pace, B; Calabrese, N | |
Trasformazione industriale | 1-gen-2009 | Colelli, G; Calabrese, N | |
Effect of blanching on enzyme activity and quality of artichoke (Cynara scolymus L.) and 'cima di rapa' (Brassica rapa L.) heads. | 1-gen-1995 | Di Venere D.; Calabrese N.; Gregucci A.;Bianco V.V. |