CARITO, ANTONIA

CARITO, ANTONIA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 36 (tempo di esecuzione: 0.047 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Efficacy of lactoferricin B in controlling ready-to-eat vegetable spoilage caused by Pseudomonas spp. 1-gen-2015 Baruzzi, Federico; Pinto, Loris; Quintieri, Laura; Carito, Antonia; Calabrese, Nicola; Caputo, Leonardo
Controllo dell'imbrunimento in ortaggi di IV gamma con miscele di acidi organici 1-gen-2014 Carito A.; Calabrese N.; Baruzzi F.; Pinto L.
Postharvest performance of fresh-cut 'Big Top' nectarine as affected by dipping in chemical preservatives and packaging in modified atmosphere 1-gen-2014 Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Sergio, Lucrezia; Baruzzi, Federico; Gatto, MARIA ANTONIA; Carito, Antonia; Linsalata, Vito; Cascarano Nicholas, A; DI VENERE, Donato
Propagation par semences à l'artichaut. Les aspects agronomiques, productives et qualitatives sur la production 1-gen-2014 Calabrese N; Carito A.
Agronomical evaluation of broccoli raab genotypes for fresh cut and processing products 1-gen-2013 Calabrese N; Carito; A
Grafting artichoke onto cardoon rootstocks: Graft compatibility, yield and Verticillium wilt incidence. 1-gen-2013 Temperini, O; Calabrese, N; Temperini, A; Rouphael, Y; Tesi, R; Lenzi, A; Carito, A; Colla, G
III SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti 1-gen-2013 Baruzzi F.; Calabrese N.; Pace B.; Cefola M.; Carito A.; Quintieri L.
IV SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti 1-gen-2013 Baruzzi, F; Calabrese, N; Pace, B; Cefola, M; Carito, A; Quintieri, L
Valutazione agronomica e biochimica di cultivar di carciofo propagate per seme. 1-gen-2013 Calabrese, N; Carito, A; Pieralice, Maria; Gatto, MARIA ANTONIA; A, M; Linsalata, V; Sergio, L; Venere, Di; D,
Yield evaluation of new seed propagated artichoke cultivars. 1-gen-2013 Calabrese N.; Carito A.
Agronomical evaluation of artichoke cultivar propagated by seed 1-gen-2012 Calabrese, N; Carito, A; Boari, F; Cantore, V; De Palma, E; Damato, G
Biochemical Relationships and Browning Index for Assessing the Storage Suitability of Artichoke Genotypes 1-gen-2012 Cefola, Maria; D'Antuono, Isabella; Pace, Bernardo; Calabrese, Nicola; Carito, Antonia; Linsalata, Vito; Cardinali, Angela
Changes in Bacterial Composition of Zucchini Flowers Exposed to Refrigeration Temperatures 1-gen-2012 Baruzzi, F; Cefola, M; Carito, A; Vanadia, S; Calabrese, N
Evaluation of biometric traits, yield and heads quality between grafted and ungrafted artichoke plants. 1-gen-2011 Calabrese N.; Temperini O.; Carito A.
Evaluation of stem chicory and broccoli raab genotypes for fresh cut production. 1-gen-2011 Calabrese, N; Cefola, M; Carito, A; Baruzzi, F; Pace, B
Limiti e vantaggi del carciofo moltiplicato per seme: aspetti vivaistici. 1-gen-2011 Calabrese, N; Carito, A
Suitability of new artichoke hybrids for fresh cut production. 1-gen-2011 Calabrese N.; Carito A.; Baruzzi F.; Carrieri V.
Effetto dei trattamenti con antiossidanti sulla conservabilità e qualità del carciofo di IV gamma. 1-gen-2010 Calabrese, N; Cefola, M; Carito, A; Pace, B; Baruzzi, F; Vanadia, S
Fruits and vegetables passive refrigerated transport: modelling the respiratory process 1-gen-2010 Cefola M.; Calabrese N.; Carito A.; Vanadia S.; Pace B.
La IV gamma: un opportunità per la valorizzazione degli ortaggi tipici di Puglia. 1-gen-2010 Calabrese N.; Cefola M.; Carito A.; Pace B.; Vanadia S.