CARITO, ANTONIA
CARITO, ANTONIA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Efficacy of lactoferricin B in controlling ready-to-eat vegetable spoilage caused by Pseudomonas spp.
2015 Baruzzi, Federico; Pinto, Loris; Quintieri, Laura; Carito, Antonia; Calabrese, Nicola; Caputo, Leonardo
Controllo dell'imbrunimento in ortaggi di IV gamma con miscele di acidi organici
2014 Carito A.; Calabrese N.; Baruzzi F.; Pinto L.
Postharvest performance of fresh-cut 'Big Top' nectarine as affected by dipping in chemical preservatives and packaging in modified atmosphere
2014 Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Sergio, Lucrezia; Baruzzi, Federico; Gatto, MARIA ANTONIA; Carito, Antonia; Linsalata, Vito; Cascarano Nicholas, A; DI VENERE, Donato
Propagation par semences à l'artichaut. Les aspects agronomiques, productives et qualitatives sur la production
2014 Calabrese N; Carito A.
Agronomical evaluation of broccoli raab genotypes for fresh cut and processing products
2013 Calabrese N; Carito; A
Grafting artichoke onto cardoon rootstocks: Graft compatibility, yield and Verticillium wilt incidence.
2013 Temperini, O; Calabrese, N; Temperini, A; Rouphael, Y; Tesi, R; Lenzi, A; Carito, A; Colla, G
III SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti
2013 Baruzzi F.; Calabrese N.; Pace B.; Cefola M.; Carito A.; Quintieri L.
IV SAL Attività 6.4. Miglioramento dei prodotti esistenti
2013 Baruzzi, F; Calabrese, N; Pace, B; Cefola, M; Carito, A; Quintieri, L
Valutazione agronomica e biochimica di cultivar di carciofo propagate per seme.
2013 Calabrese, N; Carito, A; Pieralice, Maria; Gatto, MARIA ANTONIA; A, M; Linsalata, V; Sergio, L; Venere, Di; D,
Yield evaluation of new seed propagated artichoke cultivars.
2013 Calabrese N.; Carito A.
Agronomical evaluation of artichoke cultivar propagated by seed
2012 Calabrese, N; Carito, A; Boari, F; Cantore, V; De Palma, E; Damato, G
Biochemical Relationships and Browning Index for Assessing the Storage Suitability of Artichoke Genotypes
2012 Maria Cefola; Isabella D'Antuono; Bernardo Pace; Nicola Calabrese; Antonia Carito; Vito Linsalata; Angela Cardinali.
Changes in Bacterial Composition of Zucchini Flowers Exposed to Refrigeration Temperatures
2012 Baruzzi F; Cefola M; Carito A; Vanadia S; Calabrese N
Evaluation of biometric traits, yield and heads quality between grafted and ungrafted artichoke plants.
2011 Calabrese N.; Temperini O.; Carito A.
Evaluation of stem chicory and broccoli raab genotypes for fresh cut production.
2011 Calabrese, N; Cefola, M; Carito, A; Baruzzi, F; Pace, B
Limiti e vantaggi del carciofo moltiplicato per seme: aspetti vivaistici.
2011 Calabrese, N; Carito, A
Suitability of new artichoke hybrids for fresh cut production.
2011 Calabrese N.; Carito A.; Baruzzi F.; Carrieri V.
Effetto dei trattamenti con antiossidanti sulla conservabilità e qualità del carciofo di IV gamma.
2010 Calabrese, N; Cefola, M; Carito, A; Pace, B; Baruzzi, F; Vanadia, S
Fruits and vegetables passive refrigerated transport: modelling the respiratory process
2010 Cefola M.; Calabrese N.; Carito A.; Vanadia S.; Pace B.
La IV gamma: un opportunità per la valorizzazione degli ortaggi tipici di Puglia.
2010 Calabrese N.; Cefola M.; Carito A.; Pace B.; Vanadia S.