CARITO, ANTONIA

CARITO, ANTONIA  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Efficacy of lactoferricin B in controlling ready-to-eat vegetable spoilage caused by Pseudomonas spp. 1-gen-2015 Baruzzi, Federico; Pinto, Loris; Quintieri, Laura; Carito, Antonia; Calabrese, Nicola; Caputo, Leonardo
Postharvest performance of fresh-cut 'Big Top' nectarine as affected by dipping in chemical preservatives and packaging in modified atmosphere 1-gen-2014 Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Sergio, Lucrezia; Baruzzi, Federico; Gatto, MARIA ANTONIA; Carito, Antonia; Linsalata, Vito; Cascarano Nicholas, A; DI VENERE, Donato
Grafting artichoke onto cardoon rootstocks: Graft compatibility, yield and Verticillium wilt incidence. 1-gen-2013 Temperini, O; Calabrese, N; Temperini, A; Rouphael, Y; Tesi, R; Lenzi, A; Carito, A; Colla, G
Valutazione agronomica e biochimica di cultivar di carciofo propagate per seme. 1-gen-2013 Calabrese, N; Carito, A; Pieralice, Maria; Gatto, MARIA ANTONIA; A, M; Linsalata, V; Sergio, L; Venere, Di; D,
Biochemical Relationships and Browning Index for Assessing the Storage Suitability of Artichoke Genotypes 1-gen-2012 Maria Cefola; Isabella D'Antuono; Bernardo Pace; Nicola Calabrese; Antonia Carito; Vito Linsalata; Angela Cardinali.
Changes in Bacterial Composition of Zucchini Flowers Exposed to Refrigeration Temperatures 1-gen-2012 Baruzzi F; Cefola M; Carito A; Vanadia S; Calabrese N