TUFARIELLO, MARIA
TUFARIELLO, MARIA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Lecce
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour
2023 Gerardi, C.; Durante, M.; Tufariello, M.; Grieco, F.; Giovinazzo, G.
Biotechnology can Improve a Traditional Product as Table Olives
2016 Tufariello, Maria; Mita, Giovanni; Bleve, Gianluca
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour | 1-gen-2023 | Gerardi, C.; Durante, M.; Tufariello, M.; Grieco, F.; Giovinazzo, G. | |
| Biotechnology can Improve a Traditional Product as Table Olives | 1-gen-2016 | Tufariello, Maria; Mita, Giovanni; Bleve, Gianluca |