FRATIANNI, FLORINDA

FRATIANNI, FLORINDA  

Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 26 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Polyphenols applications in food industry sector 1-gen-2022 Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; De Feo, Vincenzo; Colombo Pimentel, Tatiana; Coppola, Raffaele; G Cruz, Adriano
Essential Oils Diversity of Teucrium Species 1-gen-2020 L De Martino; R Coppola, V De Feo; L Caputo; F Fratianni; F Nazzaro
Polyphenols, the new frontiers of prebiotics 1-gen-2020 Nazzaro F.; Fratianni F.; De Feo V.; Battistelli A.; Da Cruz A.G.; Coppola R.
Street Food in Southern Italy: From the Past to the Future 1-gen-2020 Maria Neve Ombra; Florinda Fratianni;Filomena Nazzaro
The Confectionery of Southern Italy: From the Tradition to the Future 1-gen-2020 Ombra, MARIA NEVE; Fratianni, Florinda; Nazzaro, Filomena
Effect of Polyphenols on Microbial Cell-Cell Communications 1-gen-2019 Filomena Nazzaro; Florinda Fratianni; Antonio d'Acierno; Vincenzo De Feo; Fernando Jesus AyalaZavala; Adriano GomesCruz; Daniel Granato; Raffaele Coppola
Essential Oils and Microbial Communication 1-gen-2019 Filomena Nazzaro; Florinda Fratianni; Antonio d'Acierno; Raffaele Coppola; Fernando Jesus AyalaZavala; Adriano Gomez da Cruz; Vincenzo De Feo
Phaseolus vulgaris: Southern Italian varieties, properties and health benefits 1-gen-2018 Ombra, MARIA NEVE; M, N; Corrado, G; Nazzaro, F; Fratianni, Florinda; F,
Active Carbohydrates. In: Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce 1-gen-2016 Nazzaro, F; Fratianni, F; Cozzolino, A; Granese, T; Coppola, R
Antifungal activity of wild Capsicum foliar extracts containing polyphenols against the phytopathogens Alternaria alternata, Rhizoctonia solani, sclerotinia minor and Verticillum dahliae 1-gen-2015 C. Pane; F. Fratianni; M. Caputo; M. Parisi; F. nazzaro; M.Zaccardelli
Gut Microbiota and Polyphenols: A Strict Connection Enhancing Human Health 1-gen-2015 ilomena Nazzaro, F; Fratianni, Florinda; D'Acierno, Antonio; Coppola, Raffaele
Peptide extracts of different Sardinia cheeses might exhibit antimicrobial and antifungal activity after the in vitro digestion of the products 1-gen-2015 Filomena Nazzaro; Raffaele Coppola; Florinda Fratianni
Antimicrobial property of the Hydro-alcoholic extract from purple basil (Ocimum basilicum var. purpurascens)" 1-gen-2013 Nazzaro, F; Fratianni, F; Granese, T; Acozzolino, ; Maione, M; N Ombra, M; Coppola, R
Fermentation of tomato juice with the probiotic yeast Saccharomyces cerevisiae boulardii 1-gen-2013 Fratianni, Florinda; Cardinale, Federica; Russo, Ida; Iuliano, Carmine; Carmela Cucciniello, Anna; Maione, Mena; D'Acierno, Antonio; Nazzaro, Filomena
Antibacterial properties of polyvinyl alcohol-rosemary polyphenol blends 1-gen-2012 Ottombrino, A.; Fratianni, F.; Nazzaro,F.
Antibacterial properties of polyvinyl alcohol-rosemary polyphenol blends 1-gen-2012 Ottombrino,A.; Fratianni, F.; Nazzaro, F.
Caratteristiche biochimiche e biologiche di estratti vegetali ottenuti da coltivazioni organiche e convenzionali 1-gen-2012 F. Fratianni; D. Gallotta; M.A. Belisario; A. Sada; R. Coppola; F. Nazzaro
EFFETTI DELLA REFRIGERAZIONE PASSIVATM SULLA CONSERVAZIONE DEI VEGETALI 1-gen-2012 Fratianni, F; Riccardi, R; Spigno, P; Iuliano, C; Corbo, A; Coppola, R
Microtechnology and Nanotechnology in Food Science 1-gen-2012 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, R
Proprietà funzionali del latte d asina fermentato con probiotici 1-gen-2011 Nazzaro, F; Orlando, P; Fratianni, F; Coppola, R