PIEMONTESE, LUCA

PIEMONTESE, LUCA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A chemical modification of a peroxisome proliferator-activated receptor pan agonist produced a shift to a new dual alpha/gamma partial agonist endowed with mitochondrial pyruvate carrier inhibition and antidiabetic properties 1-gen-2024 Laghezza, A.; Cerchia, C.; Genovese, M.; Montanari, R.; Capelli, D.; Wackerlig, J.; Simic, S.; Falbo, E.; Pecora, L.; Leuci, R.; Brunetti, L.; Piemontese, L.; Tortorella, P.; Biswas, A.; Singh, R. P.; Tambe, S.; Sudeep, C. A.; Pattnaik, A. K.; Jayaprakash, V.; Paoli, P.; Lavecchia, A.; Loiodice, F.
Deep Eutectic Solvents as Novel and Effective Extraction Media for Quantitative Determination of Ochratoxin A in Wheat and Derived Products 1-gen-2017 Piemontese, Luca; Maria Perna, Filippo; Logrieco, Antonio; Capriati, Vito; Solfrizzo, Michele
Reduction of Aflatoxins in Apricot Kernels by Electronic and Manual Color Sorting 1-gen-2016 Zivoli, Rosanna; Gambacorta, Lucia; Piemontese, Luca; Solfrizzo, Michele
Food Coloring Agents and Plant Food Supplements Derived from Vitis vinifera: A New Source of Human Exposure to Ochratoxin A 1-gen-2015 Solfrizzo M.; Piemontese L.; Gambacorta L.; Zivoli R.; Longobardi F.