CACCAMO, LETTERIA

CACCAMO, LETTERIA  

Istituto per le Risorse Biologiche e le Biotecnologie Marine - IRBIM  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Live yeast (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii) supplementation in European sea bass (Dicentrarchus labrax) diet: Effects on growth and immune response parameters 1-gen-2023 Perdichizzi, A; Meola, M; Caccamo, L; Caruso, G; Gai, F; Maricchiolo, G
Integrated biomarker responses in European seabass Dicentrarchus labrax (Linnaeus, 1758) chronically exposed to PVC microplastics 1-gen-2022 Pedà, Cristina; Romeo, Teresa; Panti, Cristina; Caliani, Ilaria; Casini, Silvia; Marsili, Letizia; Campani, Tommaso; Baini, Matteo; Limonta, Giacomo; de Rysky, Erica; Caccamo, Letteria; Perdichizzi, Anna; Gai, Francesco; Maricchiolo, Giulia; Consoli, Pierpaolo; Fossi Maria, Cristina
Intestinal alterations in European sea bass Dicentrarchus labrax (Linnaeus, 1758) exposed to microplastics: Preliminary results 1-gen-2016 Pedà, Cristina; Caccamo, Letteria; Cristina Fossi, Maria; Gai, Francesco; Andaloro, Franco; Genovese, Lucrezia; Perdichizzi, Anna; Romeo, Teresa; Maricchiolo, Giulia
Saccharomyces cerevisiae var. boulardii preserves the integrity of intestinal mucosa in gilthead seabream, Sparus aurata subjected to a bacterial challenge with Vibrio anguillarum 1-gen-2015 Maricchiolo, Giulia; Caccamo, Letteria; Mancuso, Monique; Marco Cusimano, Giovanni; Gai, Francesco; Genovese, Maria; Ghonimy, Abdallah; Genovese, Lucrezia