MAGLIONE, GIUSEPPE
MAGLIONE, GIUSEPPE
Istituto per il Sistema Produzione Animale in Ambiente Mediterraneo - ISPAAM
Mostra
records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Iodine Enhances the Nutritional Value but Not the Tolerance of Lettuce to NaCl
2023 Maglione, Giuseppe; Vitale, Ermenegilda; Costanzo, Giulia; Polimeno, Franca; Arena, Carmen; Vitale, Luca
Effect of plant phenolic compounds on growth of some rumen and lactic acid bacteria
2005 R.Rullo; A.Tava;G. Maglione.
Interaction among aflatoxins and three lactic acid bacteria isolated from dry fermented meat.
2005 Rullo, R.; Maglione, G.
Caratterizzazione e valorizzazione di samed (Cap. VII)
2003 Basso, Al; Maglione, G; Balzarano, D; Campanile, C; Rullo, R; Ferrara, L
Identification of cellulolytic components from river buffalo (Bubalus bubalis L.) rumen liquor
1996 Lferrara, ; Maglione, G; Scaloni, A; Vincenti, D
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Iodine Enhances the Nutritional Value but Not the Tolerance of Lettuce to NaCl | 1-gen-2023 | Maglione, Giuseppe; Vitale, Ermenegilda; Costanzo, Giulia; Polimeno, Franca; Arena, Carmen; Vitale, Luca | |
Effect of plant phenolic compounds on growth of some rumen and lactic acid bacteria | 1-gen-2005 | R.Rullo; A.Tava;G. Maglione. | |
Interaction among aflatoxins and three lactic acid bacteria isolated from dry fermented meat. | 1-gen-2005 | Rullo, R.; Maglione, G. | |
Caratterizzazione e valorizzazione di samed (Cap. VII) | 1-gen-2003 | Basso, Al; Maglione, G; Balzarano, D; Campanile, C; Rullo, R; Ferrara, L | |
Identification of cellulolytic components from river buffalo (Bubalus bubalis L.) rumen liquor | 1-gen-1996 | Lferrara, ; Maglione, G; Scaloni, A; Vincenti, D |