PALUMBO, MICHELA

PALUMBO, MICHELA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 32 (tempo di esecuzione: 0.038 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Caputo, Leonardo; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Cozzolino, Rosaria
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes 1-gen-2023 Cefola Maria; Bernardo Pace; Laura Quintieri; Ilde Ricci; Michela Palumbo; Leonardo Caputo; Leonardo Didonna; Lucia Bartella
Computer vision system based on conventional imaging for non-destructively evaluating quality attributes in fresh and packaged fruit and vegetables 1-gen-2023 Palumbo M.; Cefola M.; Pace B.; Attolico G.; Colelli G.
High CO2 short-term treatment to preserve quality of artichoke heads during cold storage 1-gen-2023 I Capotorto, B Pace; Palumbo, M; Cefola, M; Pelosi, S
Image analysis to predict the maturity index of strawberries 1-gen-2023 Corvino, A; Romaniello, R; Palumbo, M; Ricci, I; Cefola, M; Pelosi, S; Pace, B
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries 1-gen-2023 Cefola, Maria; Caputo, Leonardo; Quintieri, Laura; Cervellieri, Salvatore; Fancello, Francesco; Netti, Thomas; Lippolis, Vincenzo; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Sorrentino, Andrea; Pace, Bernardo; Zara, Severino
Machine learning for the identification of colour cues to estimate quality parameters of rocket leaves 1-gen-2023 Palumbo, Michela; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Colelli, Giancarlo; Attolico, Giovanni
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari 1-gen-2023 L. Quintieri; G. Gorrasi; A. Sorrentino; M. Palumbo; I. Ricci; B. Pace; V. Lippolis; S. Cervellieri; L. Caputo; M. Cefola
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. V SAL 1-gen-2023 Pace, B; Cefola, M; Santagata, G; Agustin Salazar, S; Cerruti, P; Epifani, M; Zannini, D; Ricci, I; Palumbo, M; Franchi, M; Pelosi, S; Valerio, P; Caputo, L Quintieri L
Reduced Fertilization to Improve Sustainable Use of Resources and Preserve Postharvest Quality of Fresh-Cut Wild Rocket (Diplotaxis tenuifolia L.) in Soil-Bound and Soilless Cultivation 1-gen-2023 Palumbo, Michela; Bonelli, Lucia; Pace, Bernardo; Montesano, Francesco F.; Serio, Francesco; Cefola, Maria
Sustaining lowimpact practices in horticulture through nondestructive approach to provide more information on fresh produce history and quality: the SUS&LOW project 1-gen-2023 Amodio, M; Attolico, G; Bonelli, L; Cefola, M; Fazayeli FF Montesano, H; Pace, B; Palumbo, M; Serio, F; Stasi, A; Colelli, G
Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging 1-gen-2022 Cozzolino, Rosaria; Palumbo, Michela; Cefola, Maria; Capotorto, Imperatrice; Linsalata, Vito; Forte, Giovanna; Petriccione, Milena; DE GIULIO, Beatrice; Pace, Bernardo
Emerging Postharvest Technologies to Enhance the Shelf-Life of Fruit and Vegetables: An Overview 1-gen-2022 Palumbo, Michela; Attolico, Giovanni; Capozzi, Vittorio; Cozzolino, Rosaria; Corvino, Antonia; DE CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA; Pace, Bernardo; Pelosi, Sergio; Ricci Roberto Romaniello, Ilde; Cefola, Maria
Non-destructive and contactless estimation of chlorophyll and ammonia contents in packaged fresh-cut rocket leaves by a Computer Vision System 1-gen-2022 Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Montesano Fabiano, Francesco; Colelli, Giancarlo; Attolico, Giovanni
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. II SAL 1-gen-2022 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Immirzi, Barbara; Epifani, MAURO SALVATORE; Zannini, Domenico; Corvino, Antonia; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Franchi, Massimo; Pelosi, Sergio; Valerio, Paolo
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. III SAL 1-gen-2022 Pace Bernardo; Cefola Maria; Immirzi Barbara; Epifani Mauro; Zannini Domenico; Corvino Antonia; Ricci Ilde; Palumbo Michela; Franchi Massimo; Pelosi Sergio; Valerio Paolo
Progetto PON ARS01_00640 "POFACS Conservabilità, qualità e sicurezza dei prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto di servizio. OR 6.17; OR 6.18; OR 6.19. IV SAL 1-gen-2022 Pace, B; Cefola, M; Santagata, G; Agustin Salazar, S; Cerruti, P; Epifani, M; Zannini, D; Ricci, I; Palumbo, M; Franchi, M; Pelosi, S; Valerio, P; Caputo, L Quintieri L
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine - IV SAL 1-gen-2022 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Corvino, Antonia; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Franchi, Massimo; Pelosi, Sergio
Progetto PON ARS01_01136 "E-crops - Tecnologie per l'agricoltura digitale sostenibile -" OR 6.3.1 Caratterizzazione chimico fisica dei livelli di maturazione dei prodotti e applicazione di tecniche di analisi di immagine V SAL 1-gen-2022 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Corvino, Antonia; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Franchi, Massimo; Pelosi, Sergio
Rapid and Non-Destructive Techniques for the Discrimination of Ripening Stages in Candonga Strawberries 1-gen-2022 Palumbo, Michela; Cozzolino, Rosaria; Laurino, Carmine; Malorni, Livia; Picariello, Gianluca; Siano, Francesco; Stocchero, Matteo; Cefola, Maria; Corvino, Antonia; Romaniello, Roberto; Pace, Bernardo