CAPOZZI, VITTORIO
CAPOZZI, VITTORIO
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Foggia
Sourdough Microbiota Diversity in Southern Europe
2024 Ferreira da Rocha, João Miguel; Russo, Pasquale; Capozzi, Vittorio; Fragasso, Mariagiovanna; Malcata, Francisco Xavier
Yeast encapsulation and sparkling wines production
2024 Presutto, E.; Fragasso, M.; Grieco, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V.
Yeast Encapsulation and Sparkling Wines Production.
2024 1. Presutto, E.; Fragasso, M.; Grieco, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V.
Biotechnological Applications of Sourdough Lactic Acid Bacteria: A Source for Vitamins Fortification and Exopolysaccharides Improvement
2023 Russo, Pasquale; Zarour, Kenza; LlamasArriba, María Goretti; BesrourAouam, Norhane; Capozzi, Vittorio; De Simone, Nicola; López, Paloma; Spano, Giuseppe
MICRORGANISMI DEL PROCESSO FERMENTATIVO: ASPETTI ECOLOGICI
2022 Grieco, Francesco; Bleve, Gianluca; Capozzi, Vittorio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Sourdough Microbiota Diversity in Southern Europe | 1-gen-2024 | Ferreira da Rocha, João Miguel; Russo, Pasquale; Capozzi, Vittorio; Fragasso, Mariagiovanna; Malcata, Francisco Xavier | |
Yeast encapsulation and sparkling wines production | 1-gen-2024 | Presutto, E.; Fragasso, M.; Grieco, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V. | |
Yeast Encapsulation and Sparkling Wines Production. | 1-gen-2024 | 1. Presutto, E.; Fragasso, M.; Grieco, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V. | |
Biotechnological Applications of Sourdough Lactic Acid Bacteria: A Source for Vitamins Fortification and Exopolysaccharides Improvement | 1-gen-2023 | Russo, Pasquale; Zarour, Kenza; LlamasArriba, María Goretti; BesrourAouam, Norhane; Capozzi, Vittorio; De Simone, Nicola; López, Paloma; Spano, Giuseppe | |
MICRORGANISMI DEL PROCESSO FERMENTATIVO: ASPETTI ECOLOGICI | 1-gen-2022 | Grieco, Francesco; Bleve, Gianluca; Capozzi, Vittorio |