Luparelli, Anna

Luparelli, Anna  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A RAPID SOLUTION FOR TOMATO PUREES AUTHENTICATION BY FLOW INJECTION AND HIGH-RESOLUTION MASS SPECTROMETRY DETECTION 1-gen-2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Antimicrobial activity of the citron essential oils against microbial pathogens contaminating fresh cut products 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE CITRON ESSENTIAL OILS AGAINST MICROBIAL PATHOGENS CONTAMINATING FRESH-CUT PRODUCTS 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo
Caratterizzazione proteomica di Tritordeum e valutazione del suo potenziale allergenico 1-gen-2024 De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Luparelli, A.; Quintieri, L.; Monaci, L.
Casein: allergenicity and molecular properties 1-gen-2024 Monaci, L.; Pilolli, R.; Quintieri, L.; Caputo, L.; Luparelli, A.; De Angelis, E.
Characterization of process dependent Maillard adducts and chemical modifications in wholemeal pasta by untargeted HR-MS/MS 1-gen-2024 Nitride, C.; Luparelli, A.; Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
DEVELOPMENT AND VALIDATION OF A RAPID AND GREEN ANALYTICAL TOOL FOR TOMATO PUREES AUTHENTICATION BY HIGH RESOLUTION MASS SPECTROMETRY BASED FLOW INJECTION ANALYSIS 1-gen-2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
IDENTIFICATION OF PROCESS-DEPENDENT MAILLARD ADDUCTS IN WHOLEMEAL DRY PASTA BY UNTARGETED HIGH RESOLUTION TANDEM MASS SPECTROMETRY: A COMPARATIVE ANALYSIS OF DIFFERENT DRYING CYCLES AND SEMOLINA COMPOSITION 1-gen-2024 Nitride, C.; Luparelli, A.; Lamonaca, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils 1-gen-2024 Quintieri, Laura; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Caputo, Leonardo; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Cozzolino, Rosaria
Software assisted approach to identify authenticity and adulteration markers for saffron quality control. 1-gen-2024 De Angelis, E.; Luparelli, A.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Monaci, L.
SVILUPPO E VALIDAZIONE DI UN METODO RAPIDO UNTARGETED BASATO SU FIA-HRMS PER L'AUTENTICITÀ DI PASSATE DI POMODORO DATTERINO 1-gen-2024 Lamonaca, A.; Luparelli, A.; De Angelis, E.; Monaci, L.; Pilolli, R.
(Bio)technological Approaches for Reducing Allergenicity of Food Ingredients 1-gen-2023 Monaci, Linda; Lamonaca, Antonella; Luparelli, Anna; Pilolli, Rosa; DE ANGELIS, Elisabetta
Dalla scienza alla tavola: Nutribox eathinking, la piattaforma e-commerce di alimenti salutistici e sicuri a tutela dei consumatori vulnerabili 1-gen-2023 Quintieri, L; De Angelis, E; Lamonaca, A; Pilolli, R; Luparelli, A; Caputo, L; Monaci, L
Multi-Target Detection of Nuts and Peanuts as Hidden Allergens in Bakery Products through Bottom-Up Proteomics and High-Resolution Mass Spectrometry 1-gen-2023 Luparelli, Anna; Losito, Ilario; DE ANGELIS, Elisabetta; Pilolli, Rosa; Monaci, Linda
Strategie sostenibili per la produzione di antimicrobici naturali contro microrganismi multi-resistenti contaminanti agro-alimentari freschi 1-gen-2023 Caputo, L; Luparelli, A; Di Donna, L; Bartella, L; Adduci, A; Rossi, A; Quintieri, L
In Vivo and In Vitro Assessment and Proteomic Analysis of the Effectiveness of Physical Treatments in Reducing Allergenicity of Hazelnut Proteins 1-gen-2022 De Angelis, E; Di Bona, D; Pilolli, R; Loiodice, R; Luparelli, A; Giliberti, L; D'Uggento, Am; Rossi, Mp; Macchia, L; Monaci, L
Tree Nuts and Peanuts as a Source of Beneficial Compounds and a Threat for Allergic Consumers: Overview on Methods for Their Detection in Complex Food Products 1-gen-2022 Luparelli, Anna; Losito, Ilario; DE ANGELIS, Elisabetta; Pilolli, Rosa; Lambertini, Francesca; Monaci, Linda