FARUOLO, CLEMENTINA
FARUOLO, CLEMENTINA
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Capello: Indicatore biologico di tossicità ambientale e comportamento alimentare
2007 Pietro Paolo De Prisco; Concetta De Prisco; Clementina Faruolo; Fabio Petitto
Capello: indicatore biologico di tossicità ambientale e comportamento alimentare
2006 De Prisco P. P.; De Prisco C.; Faruolo C.; Petitto F.
Hair: biological marker of environmental toxicity and food habit
2006 De Prisco, C; Faruolo, C; Petitto, F; Fratianni, F; De Prisco, Pp; Nazzaro, F
La spettrometria di massa per la qualita' totale dei prodotti alimentari
2005 Malorni, A; Cacace, G; Carbone, V; Cuccurullo, M; DE CARO, Salvatore; DE GIULIO, Beatrice; DI STASIO, Michele; Facchiano, A; Faruolo, C; Gaita, M; Laurino, C; Malorni, L; Mari, A; F Mazzeo, M; Ottombrino, A; Meccariello, C; N Ombra, M; Perillo, B; Gpocsfalvi, ; Psaggese, ; Rasiciliano, ; Asorrentino, ; Vilasi, A
Celiac disease association with CD8+ T cell responses: identification of a novel gliadin-derived HLA-A2-restricted epitope.
2003 Gianfrani, C; Troncone, R; Mugione, P; Cosentini, E; De Pascale, M; Faruolo, C; Senger, S; Terrazzano, G; Southwood, S; Auricchio, S; Sette, A
Influence of production cycle on the concentrations of rare earth elements in white wines studied by high resolution inductively coupled plasma mass spectrometry
2003 C Rossano, E; Faruolo, C; Szilágyi, Z; Malorni, A; Pocsfalvi, G
Metodologie di spettometria di massa per lo studio del proteoma
2003 G. Cacace; V. Carbone; B. De Giulio; C. Faruolo; L. Malorni; M. F. Mazzeo; A. Ottobrino; G. Pocsfalvi; P. Saggese; R. A. Siciliano; A. Sorrentino e A. Malorni
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells
2000 Tedesco, Idolo; Russo, Maria; Russo, Paola; Iacomino, Giuseppe; Russo, GIAN LUIGI; Carraturo, Antonio; Faruolo, Clementina; Moio, Luigi; Palumbo, Rosanna
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells.
2000 Tedesco I; Russo M; Russo P; Iacomino G; Russo G L; Carraturo A; Faruolo C; Moio L; Palumbo R
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Capello: Indicatore biologico di tossicità ambientale e comportamento alimentare | 1-gen-2007 | Pietro Paolo De Prisco; Concetta De Prisco; Clementina Faruolo; Fabio Petitto | |
Capello: indicatore biologico di tossicità ambientale e comportamento alimentare | 1-gen-2006 | De Prisco P. P.; De Prisco C.; Faruolo C.; Petitto F. | |
Hair: biological marker of environmental toxicity and food habit | 1-gen-2006 | De Prisco, C; Faruolo, C; Petitto, F; Fratianni, F; De Prisco, Pp; Nazzaro, F | |
La spettrometria di massa per la qualita' totale dei prodotti alimentari | 1-gen-2005 | Malorni, A; Cacace, G; Carbone, V; Cuccurullo, M; DE CARO, Salvatore; DE GIULIO, Beatrice; DI STASIO, Michele; Facchiano, A; Faruolo, C; Gaita, M; Laurino, C; Malorni, L; Mari, A; F Mazzeo, M; Ottombrino, A; Meccariello, C; N Ombra, M; Perillo, B; Gpocsfalvi, ; Psaggese, ; Rasiciliano, ; Asorrentino, ; Vilasi, A | |
Celiac disease association with CD8+ T cell responses: identification of a novel gliadin-derived HLA-A2-restricted epitope. | 1-gen-2003 | Gianfrani, C; Troncone, R; Mugione, P; Cosentini, E; De Pascale, M; Faruolo, C; Senger, S; Terrazzano, G; Southwood, S; Auricchio, S; Sette, A | |
Influence of production cycle on the concentrations of rare earth elements in white wines studied by high resolution inductively coupled plasma mass spectrometry | 1-gen-2003 | C Rossano, E; Faruolo, C; Szilágyi, Z; Malorni, A; Pocsfalvi, G | |
Metodologie di spettometria di massa per lo studio del proteoma | 1-gen-2003 | G. Cacace; V. Carbone; B. De Giulio; C. Faruolo; L. Malorni; M. F. Mazzeo; A. Ottobrino; G. Pocsfalvi; P. Saggese; R. A. Siciliano; A. Sorrentino e A. Malorni | |
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells | 1-gen-2000 | Tedesco, Idolo; Russo, Maria; Russo, Paola; Iacomino, Giuseppe; Russo, GIAN LUIGI; Carraturo, Antonio; Faruolo, Clementina; Moio, Luigi; Palumbo, Rosanna | |
Antioxidant effect of red wine polyphenols on red blood cells. | 1-gen-2000 | Tedesco I; Russo M; Russo P; Iacomino G; Russo G L; Carraturo A; Faruolo C; Moio L; Palumbo R |