GERARDI, CARMELA
GERARDI, CARMELA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Lecce
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Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour
2023 Gerardi, C.; Durante, M.; Tufariello, M.; Grieco, F.; Giovinazzo, G.
Attività glicosidasiche in ciliegio dolce (Prunus avium L.) durante la maturazione
2002 Gerardi, C; Blando, F; Santino, A; Zacheo, G
Alkanna tinctoria T.: In vitro culture and the production of alkannin and other secondary metabolites
1998 Gerardi, C; Mita, G; Grillo, E; Giovinazzo, G; Miceli, A; De Leo, P
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour | 1-gen-2023 | Gerardi, C.; Durante, M.; Tufariello, M.; Grieco, F.; Giovinazzo, G. | |
Attività glicosidasiche in ciliegio dolce (Prunus avium L.) durante la maturazione | 1-gen-2002 | Gerardi, C; Blando, F; Santino, A; Zacheo, G | |
Alkanna tinctoria T.: In vitro culture and the production of alkannin and other secondary metabolites | 1-gen-1998 | Gerardi, C; Mita, G; Grillo, E; Giovinazzo, G; Miceli, A; De Leo, P |