GRIECO, FRANCESCO

GRIECO, FRANCESCO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Impact of co-inoculation of Saccharomyces cerevisiae, Hanseniaspora uvarum and Oenococcus oeni autochthonous strains in controlled multi starter grape must fermentations 1-gen-2019 Capozzi, V; Berbegal, C; Tufariello, M; Grieco, F; Spano, G Grieco F
Selection of an autochthonous yeast starter culture for industrial production of Primitivo "Gioia del Colle" PDO/DOC in Apulia (Southern Italy) 1-gen-2018 Tufariello M. ; Maiorano G.; Rampino P. ; Spano G.; Grieco F. ; Perrotta C.; Capozzi V. ; Grieco F.
Simultaneous inoculation of yeasts and lactic acid bacteria: effects on fermentation dynamics and chemical composition of Negroamaro wine 1-gen-2016 Tristezza, M; di Feo, L; Tufariello, M; Grieco, F; Capozzi, V; Spano, G; Mita, G; Grieco, F
Influence of autochthonous Saccharomyces cerevisiae strains on volatile profile of Negroamaro wines 1-gen-2014 Tufariello M.; Chiriatti M.A.; Grieco F.; Perrotta C.; Capone S.; Rampino P.; Tristezza M.; Mita G.; Grieco F.
Molecular and Technological Characterization of Saccharomyces cerevisiae Strains Isolated from Natural Fermentation of Susumaniello Grape Must in Apulia, Southern Italy 1-gen-2014 Mariana Tristezza; Lorenagostina Fantastico; Cosimo Vetrano; Gianluca Bleve;Daniela Corallo; Francesco Grieco; Giovanni Mita;Francesco Grieco
Autochthonous fermentation starters for the industrial production of Negroamaro wines 1-gen-2012 Tristezza M.; Vetrano C.; Bleve G.; Grieco F.; Tufariello M.; Quarta A.; Mita G.; Spano G.; Grieco F
La gestione della fermentazione malolattica mediante la tecnica del coinoculo lieviti/batteri: dal laboratorio alla cantina 1-gen-2012 Tristezza M.; di Feo L.; Tufariello M.; Grieco F.; Bleve G.; Alifano P.; Grieco F
An optimized procedure for the enological selection of non-Saccharomyces starter cultures 1-gen-2011 De Benedictis, M; Bleve, G; Grieco, F; Tristezza, M; Tufariello, M; Grieco, F
Exploitation of autochthonous micro-organism potential to enhance the quality of Apulian wine. 1-gen-2011 Grieco F.; Tristezza M.; Vetrano C.; Bleve G.; Panico E.; Grieco F.; Mita G.;Logrieco A.
Persistence of fenitrothion in oranges and clementines after treatment with emulsifiable concentrate and microencapsulate formulations. 1-gen-2005 Montemurro, N; Grieco, F; Lacertosa, G; Visconti, A
Chlorpyrifos Decline Curves and Residue Levels from Different Commercial Formulations Applied to Oranges 1-gen-2002 Montemurro N. ; Grieco F. ; Lacertosa G. ; Visconti A.