AVANTAGGIATO, GIUSEPPINA
AVANTAGGIATO, GIUSEPPINA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Mycotoxin Adsorption
2023 Greco, Donato; D'Ascanio, Vito; Avantaggiato, Giuseppina
Advances and Criticisms on the Use of Mycotoxin Detoxifying Agents
2021 Avantaggiato, Giuseppina; Greco, Donato; D'Ascanio, Vito; F Logrieco, Antonio
Mycotoxin Issues in farm animals and strategies to reduce mycotoxins in animal feeds.
2010 Avantaggiato, G; Visconti, A
Mycotoxin Issues in farm animals and strategies to reduce mycotoxins in animal feeds.
2009 Avantaggiato, G; Visconti, A
Evaluation of safety and quality of organic durum wheat from experimental fields in Italy.
2007 Avantaggiato, G; Antonacci, V; Quaranta, F; Belocchi, A; Aureli, G; D'Egidio, Mg
The use of a dynamic in vitro model of the gastrointestinal tract (TIM) in studying mycotoxin adsorbents
2004 Zeijdner, Ee; Avantaggiato, G; Sidler, S; Escribano, F; Visconti, A; Havenaar, R
Strategies for detoxification of Fusarium mycotoxins and assessing in vivo the relevant effectiveness
2000 Visconti, A; Solfrizzo, M; Avantaggiato, G; De Girolamo, A
Uso di Biomarker di esposizione alle fumonisine per valutare l'efficacia in vivo dei metodi di detossificazione delle derrate
2000 Solfrizzo, M; Avantaggiato, G; Visconti, A
Biomarker to display the ingestion of fumonisins through contaminated diet. Analysis of sphinganine/sphingosine ratio in biological samples.
1998 Visconti A.; Avantaggiato G.; Solfrizzo M.
Improved method to determine sphinganine/sphingosine in human urine as a biomarker for fumonisin exposure
1998 Solfrizzo M.; Avantaggiato G.; Visconti A.
Occurrence of Fusarium spp. And relevant mycotoxins (fumonisin B1, B2 and ochratoxin A) in maize from Croatia. In: Stored Product Protection
1998 Jurjevic, Z; Solfrizzo, M; Cvjetkovic, B; Avantaggiato, G; Visconti, A
Significato Biologico della presenza di micotossine negli alimenti.
1998 Visconti, A; Avantaggiato, G