AZARA, EMANUELA GIGLIOLA
AZARA, EMANUELA GIGLIOLA
Istituto di Chimica Biomolecolare - ICB - Sede Pozzuoli
AFLP fingerprinting and essential oil profiling of cultivated and wild populations of Sardinian Salvia desoleana
2015 Rapposelli E.; Melito S.; Barmina G.G.; Foddai M.; Azara E.; Scarpa G.M.
Analisi chimico-spettroscopiche per il settore agroalimentare, della biomedicina e della nutraceutica.
2013 Azara, E; Peluso, P; Zambrano, V; Culeddu, N
Analisi fitochimica e attività biologica in vitro di Minthostachys setosa (BIQ. EPLING)
2006 Usai M.; Foddai M.; Carotenuto D.; Arras G.; Azara E.
Antioxidant, Antimicrobial, and Other Biological Properties of Pompia Juice
2020 Barberis, Antonio; Deiana, Monica; Spissu, Ylenia; Azara, Emanuela; Fadda, Angela; Serra, PIER ANDREA; D'Hallewin, Guy; Pisano, Marina; Serreli, Gabriele; Orrù, Germano; Scano, Alessandra; Steri, Daniela; Sanjust, Enrico
Can all the Sardinian varieties support the PDO "Sardegna" virgin olive oil?
2018 Deiana, Pierfrancesco; Santona, Mario; Dettori, Sandro; Molinu, MARIA GIOVANNA; Dore, Antonio; Culeddu, Nicola; Azara, Emanuela; Naziri, Eleni; Z Tsimidou, Maria
Caratterizzazione dei Meccanismi Molecolari Alla Base dell Attivita Antitumorale dell Analogo Struttuale della Curcumina D6.
2011 Pisano, M; Cossu, S; Sassu, I; Nieddu, V; Galleri, G; Azara, E; Palmieri, G Fabbri D; Delogu, G; Dettori, M A; Rozzo, C; Pescatori, M e Corrias A
Caratterizzazione metabolomica
2019 Foddai Marzia; Azara Emanuela; Fabbri Davide; Delogu Giovanna
CHARACTERIZATION OF BIOLOGICAL COMPOUNDS IN CYNARA CARDUNCULUS BY HIGH RESOLUTION MASS SPECTROMETRY
2018 Sara Bortolu; Emanuela Azara; Paola Carta;Giovanna Delogu
Composition and seasonal variation of Citrus mostruosa essential oil from Sardinia
2010 Fenu, G; Carai, A; Foddai, M; Azara, E; Careddu, S; Usai, M
Determination of Avermectins in Sarda sheep wool by LC Orbitrap mass spectrometry
2016 Sara Bortolu; Emanuela Azara; Pierpaolo Duce
Determinazione del peptide sintetico Gluten Exorphin C in liquido cerebrospinale mediante LC/MS
2006 Azara, E; Fanciulli, G; Delitala, G; Marchetti, M
Development and characterization of an ascorbate oxidase-based sensor-biosensor system for telemetric detection of AA and antioxidant capacity in fresh orange juice
2014 Barberis A.; Spissu Y.; Bazzu G.; Fadda A.; Azara E.; Sanna D.; Schirra M.; Serra P.A.
Effect of modified atmosphere packaging on overall appearance and nutraceutical quality of pot marigold held at 5 °C
2020 Fadda, Angela; Palma, Amedeo; Azara, Emanuela; D'Aquino, Salvatore
Effect of superatmospheric oxygen storage on the content of phytonutrients in 'Sanguinello Comune' blood orange
2015 Molinu, MARIA GIOVANNA; Dore, Antonio; Palma, Amedeo; D'Aquino, Salvatore; Azara, Emanuela; Rodov, Victor; D'Hallewin, Guy
Effects of alternative cropping systems on globe artichoke qualitative traits
2018 Spanu E.; Deligios P.A.; Azara E.; Delogu G.; Ledda L.
Environmentally Friendly Synthesis of Natural-Like Hydroxylated Biphenyls: an Interesting Class of Bioactive agents precursors
2014 D. Fabbri; M. A. Dettori; P.Carta; E. Azara; B.Scherm; Q. Migheli G. Delogu
Evaluation of Phenolic Constituents in fresh asparagus during cold storage : a combined electrochemical and mass-spectrometry analysis approach
2018 Bortolu, Sara; Fadda, Angela; Azara, Emanuela; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Spissu, Ylenia; Andrea Serra, Pier; Logrieco, Antonio; D'Hallewin, Guy; Barberis, Antonio
Evoluzione quali-quantitativa degli oili essenziali di : Avana, Fair Child, Page e Fortune
2004 Usai, M; Foddai, M; Marchetti, M; Azara, E; Casanova, J
Genomica e metabolomica del carciofo spinoso sardo
2012 M. Foddai; E. Azara; G. Delogu; D. Fabbri; L. Sale; E. Rapposelli; A. Porceddu; B. Pisanu; M. Cadinu; L. Baghino; G.Attene
Genomica e metabolomica del carciofo spinoso sardo
2012 M.Foddai; E.Azara; G.Delogu; D. Fabbri; L. Sale; E. Rapposelli; A. Porceddu; B.Pisanu; M. Cadinu; L. Baghino; G.Attene
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
AFLP fingerprinting and essential oil profiling of cultivated and wild populations of Sardinian Salvia desoleana | 1-gen-2015 | Rapposelli E.; Melito S.; Barmina G.G.; Foddai M.; Azara E.; Scarpa G.M. | |
Analisi chimico-spettroscopiche per il settore agroalimentare, della biomedicina e della nutraceutica. | 1-gen-2013 | Azara, E; Peluso, P; Zambrano, V; Culeddu, N | |
Analisi fitochimica e attività biologica in vitro di Minthostachys setosa (BIQ. EPLING) | 1-gen-2006 | Usai M.; Foddai M.; Carotenuto D.; Arras G.; Azara E. | |
Antioxidant, Antimicrobial, and Other Biological Properties of Pompia Juice | 1-gen-2020 | Barberis, Antonio; Deiana, Monica; Spissu, Ylenia; Azara, Emanuela; Fadda, Angela; Serra, PIER ANDREA; D'Hallewin, Guy; Pisano, Marina; Serreli, Gabriele; Orrù, Germano; Scano, Alessandra; Steri, Daniela; Sanjust, Enrico | |
Can all the Sardinian varieties support the PDO "Sardegna" virgin olive oil? | 1-gen-2018 | Deiana, Pierfrancesco; Santona, Mario; Dettori, Sandro; Molinu, MARIA GIOVANNA; Dore, Antonio; Culeddu, Nicola; Azara, Emanuela; Naziri, Eleni; Z Tsimidou, Maria | |
Caratterizzazione dei Meccanismi Molecolari Alla Base dell Attivita Antitumorale dell Analogo Struttuale della Curcumina D6. | 1-gen-2011 | Pisano, M; Cossu, S; Sassu, I; Nieddu, V; Galleri, G; Azara, E; Palmieri, G Fabbri D; Delogu, G; Dettori, M A; Rozzo, C; Pescatori, M e Corrias A | |
Caratterizzazione metabolomica | 1-gen-2019 | Foddai Marzia; Azara Emanuela; Fabbri Davide; Delogu Giovanna | |
CHARACTERIZATION OF BIOLOGICAL COMPOUNDS IN CYNARA CARDUNCULUS BY HIGH RESOLUTION MASS SPECTROMETRY | 1-gen-2018 | Sara Bortolu; Emanuela Azara; Paola Carta;Giovanna Delogu | |
Composition and seasonal variation of Citrus mostruosa essential oil from Sardinia | 1-gen-2010 | Fenu, G; Carai, A; Foddai, M; Azara, E; Careddu, S; Usai, M | |
Determination of Avermectins in Sarda sheep wool by LC Orbitrap mass spectrometry | 1-gen-2016 | Sara Bortolu; Emanuela Azara; Pierpaolo Duce | |
Determinazione del peptide sintetico Gluten Exorphin C in liquido cerebrospinale mediante LC/MS | 1-gen-2006 | Azara, E; Fanciulli, G; Delitala, G; Marchetti, M | |
Development and characterization of an ascorbate oxidase-based sensor-biosensor system for telemetric detection of AA and antioxidant capacity in fresh orange juice | 1-gen-2014 | Barberis A.; Spissu Y.; Bazzu G.; Fadda A.; Azara E.; Sanna D.; Schirra M.; Serra P.A. | |
Effect of modified atmosphere packaging on overall appearance and nutraceutical quality of pot marigold held at 5 °C | 1-gen-2020 | Fadda, Angela; Palma, Amedeo; Azara, Emanuela; D'Aquino, Salvatore | |
Effect of superatmospheric oxygen storage on the content of phytonutrients in 'Sanguinello Comune' blood orange | 1-gen-2015 | Molinu, MARIA GIOVANNA; Dore, Antonio; Palma, Amedeo; D'Aquino, Salvatore; Azara, Emanuela; Rodov, Victor; D'Hallewin, Guy | |
Effects of alternative cropping systems on globe artichoke qualitative traits | 1-gen-2018 | Spanu E.; Deligios P.A.; Azara E.; Delogu G.; Ledda L. | |
Environmentally Friendly Synthesis of Natural-Like Hydroxylated Biphenyls: an Interesting Class of Bioactive agents precursors | 1-gen-2014 | D. Fabbri; M. A. Dettori; P.Carta; E. Azara; B.Scherm; Q. Migheli G. Delogu | |
Evaluation of Phenolic Constituents in fresh asparagus during cold storage : a combined electrochemical and mass-spectrometry analysis approach | 1-gen-2018 | Bortolu, Sara; Fadda, Angela; Azara, Emanuela; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Spissu, Ylenia; Andrea Serra, Pier; Logrieco, Antonio; D'Hallewin, Guy; Barberis, Antonio | |
Evoluzione quali-quantitativa degli oili essenziali di : Avana, Fair Child, Page e Fortune | 1-gen-2004 | Usai, M; Foddai, M; Marchetti, M; Azara, E; Casanova, J | |
Genomica e metabolomica del carciofo spinoso sardo | 1-gen-2012 | M. Foddai; E. Azara; G. Delogu; D. Fabbri; L. Sale; E. Rapposelli; A. Porceddu; B. Pisanu; M. Cadinu; L. Baghino; G.Attene | |
Genomica e metabolomica del carciofo spinoso sardo | 1-gen-2012 | M.Foddai; E.Azara; G.Delogu; D. Fabbri; L. Sale; E. Rapposelli; A. Porceddu; B.Pisanu; M. Cadinu; L. Baghino; G.Attene |