MOREA, MARIA

MOREA, MARIA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antimicrobial compounds produced by Bacillus spp. and applications in food. 1-gen-2011 Baruzzi, F; Quintieri, L; Morea, M; Caputo, L
Italian Cheese Types and Innovations of Traditional cheeses. 1-gen-2011 Poltronieri, P; Cappello, Ms; Baruzzi, F; Morea, M
Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della scamorza altamurana. 1-gen-2004 Baruzzi, F; Matarante, A; De Angelis, M; Morea, M
Antagonistic activity of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi: preliminary results on the identification of a plasmid-located genetic determinant. 1-gen-2003 Sisto A.; Cipriani M.G.; Morea M.; Lonigro S.L.; Lavermicocca P.
Sequence analysis of the hrpC operon and the hrpE gene of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi. 1-gen-2003 Sisto A.; Cipriani M.G.; Morea M.