REGGIANI, REMO
REGGIANI, REMO
BIOLOGIA E BIOTECNOLOGIA AGRARIA
Produzione Agricola degli Alimenti: il Ruolo Fondamentale della Scienza
2015 Anna Paola Casazza; Silvana Castelli; Eleonora Cominelli; Incoronata Galasso; Silvia Gianì; Franca Locatelli; Laura Morello; Emanuela Pedrazzini; Remo Reggiani; Alessandro Vitale
Valutazione di farine di lino e canapa per l'alimentazione animale: contenuto di fattori antinutrizionali
2014 Roberto Russo; Remo Reggiani
Evaluation of polyamine levels in developing grapevine fruit of Chardonnay and Pinot noir varieties
2003 Laoreti, P; Bertani, A; Reggiani, R
Preliminary evidences of nitrate assimilation during the anaerobic germination of rice
1993 Mattana, M; Bertani, A; Aurisano, N; Reggiani, R
Anaerobic metabolism in rice roots
1991 Bertani, A; Reggiani, R
Polyamines and oxygen availability
1990 Reggiani, R; Bertani, A
Relazione tra accumulo di putrescina e la tolleranza all'anossia in germogli di graminacee
1990 Reggiani R.; Giussani P.; Bertani A.
Sensibilità all'auxina del coleottile di riso cresciuto in aria ed in anossia
1990 Zaina S.; Mapelli S.; Reggiani R.; Bertani A.
Effect of exogenous nitrate on anaerobic root metabolism
1987 Bertani A.; Brambilla I.; Reggiani R.
Photosynthesis, photorespiration and enzyme levels in barley, wheat and maize grown on nitrate and ammonia
1984 Hall N.P.; Franklin J.; Keys A.J.; Lea P.J.; Miflin B.J.; Reggiani R.