SOTIS, GIANLUCA
SOTIS, GIANLUCA
ASR - Direzione Generale
Physical activity and well-being in a group of women employees before and during the pandemic period
2022 Rodinò, P; Cerbara, L; Caruso, Mg; Volpe, R; Sotis, G
EWHETA (Eat Well for a HEalthy Third Age) Project: novel foods to improve the nutrition in the elderly people
2021 Volpe, R; Predieri, S; Cianciabella, M; Daniele, Gm; Gatti, E; Magli, M; Rodino, P; Schiavetto, E; Sotis, G; Urbinati, S
Manuale per la gestione integrata degli stabulari. Principi e indicazioni per la protezione degli animali e la sicurezza dei lavoratori
2020 Rodinò, ; Rodino', Paola; Moccaldi, Roberto; Moccaldi, Roberto; Raspa, Marcello; Raspa, Marcello; Sotis, Gianluca; Sotis, Gianluca; Riviello, MARIA CRISTINA; Cristina, Maria; Wirz, ; Annarita,
Procedura di sicurezza nelle attività subacquee a scopo di ricerca scientifica
2019 Sciarra, Michele; Barchesi, Claudio; Sotis, Gianluca; Passera, Mirko
Older adults' involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients
2018 Predieri S.; Sotis G.; Rodino P.; Gatti E.; Magli M.; Rossi F.; Daniele G.M.; Cianciabella M.; Volpe R.
Corso di formazione e addestramento per il personale CNR impegnato nelle immersioni subacquee a scopo di ricerca scientifica
2017 Sotis, Gianluca; Sciarra, Michele; Barchesi, Claudio; Passera, Mirko
Good Mental Health in Old Age is A Real Possibility
2017 Volpe, Roberto; Sotis, Gianluca; Predieri, Stefano; Magli, Massimiliano
Healthy fats for healthy nutrition. An educational approach in the workplace to regulate food choices and improve prevention of non-communicable diseases
2015 Volpe, R; Predieri, S; Magli, M; Martelli, F; Sotis, G; Rossi, F
L'attività scientifica subacquea - Procedure operative ed esigenze di sicurezza
2014 Gianluca Sotis; Michele Sciarra; Mirko Passera; Claudio Barchesi
Senior consumer involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients
2014 Predieri, S; Sotis, G; Rodinò, P; Magli, M; Gatti, E; Rossi, F; Medoro, C; Cianciabella, M; Volpe, R
Healthy diet to prevent cardiovascular diseases and osteoporosis: The experience of the 'ProSa' project
2012 Volpe, R; Sotis, G; Gavita, R; Urbinati, S; Valle, S; Modena, Mg
Indagine CNR IBIMET SPP consumatori di prodotti da forno
2009 Rossi F; Predieri S.; Sotis G.; Magli M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Physical activity and well-being in a group of women employees before and during the pandemic period | 1-gen-2022 | Rodinò, P; Cerbara, L; Caruso, Mg; Volpe, R; Sotis, G | |
EWHETA (Eat Well for a HEalthy Third Age) Project: novel foods to improve the nutrition in the elderly people | 1-gen-2021 | Volpe, R; Predieri, S; Cianciabella, M; Daniele, Gm; Gatti, E; Magli, M; Rodino, P; Schiavetto, E; Sotis, G; Urbinati, S | |
Manuale per la gestione integrata degli stabulari. Principi e indicazioni per la protezione degli animali e la sicurezza dei lavoratori | 1-gen-2020 | Rodinò, ; Rodino', Paola; Moccaldi, Roberto; Moccaldi, Roberto; Raspa, Marcello; Raspa, Marcello; Sotis, Gianluca; Sotis, Gianluca; Riviello, MARIA CRISTINA; Cristina, Maria; Wirz, ; Annarita, | |
Procedura di sicurezza nelle attività subacquee a scopo di ricerca scientifica | 1-gen-2019 | Sciarra, Michele; Barchesi, Claudio; Sotis, Gianluca; Passera, Mirko | |
Older adults' involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients | 1-gen-2018 | Predieri S.; Sotis G.; Rodino P.; Gatti E.; Magli M.; Rossi F.; Daniele G.M.; Cianciabella M.; Volpe R. | |
Corso di formazione e addestramento per il personale CNR impegnato nelle immersioni subacquee a scopo di ricerca scientifica | 1-gen-2017 | Sotis, Gianluca; Sciarra, Michele; Barchesi, Claudio; Passera, Mirko | |
Good Mental Health in Old Age is A Real Possibility | 1-gen-2017 | Volpe, Roberto; Sotis, Gianluca; Predieri, Stefano; Magli, Massimiliano | |
Healthy fats for healthy nutrition. An educational approach in the workplace to regulate food choices and improve prevention of non-communicable diseases | 1-gen-2015 | Volpe, R; Predieri, S; Magli, M; Martelli, F; Sotis, G; Rossi, F | |
L'attività scientifica subacquea - Procedure operative ed esigenze di sicurezza | 1-gen-2014 | Gianluca Sotis; Michele Sciarra; Mirko Passera; Claudio Barchesi | |
Senior consumer involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients | 1-gen-2014 | Predieri, S; Sotis, G; Rodinò, P; Magli, M; Gatti, E; Rossi, F; Medoro, C; Cianciabella, M; Volpe, R | |
Healthy diet to prevent cardiovascular diseases and osteoporosis: The experience of the 'ProSa' project | 1-gen-2012 | Volpe, R; Sotis, G; Gavita, R; Urbinati, S; Valle, S; Modena, Mg | |
Indagine CNR IBIMET SPP consumatori di prodotti da forno | 1-gen-2009 | Rossi F; Predieri S.; Sotis G.; Magli M. |