ARRAS, GIOVANNI
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 311
AS - Asia 86
EU - Europa 33
Totale 430
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 305
SG - Singapore 76
GB - Regno Unito 10
CN - Cina 9
IT - Italia 7
CA - Canada 6
DE - Germania 5
BE - Belgio 4
LT - Lituania 3
FI - Finlandia 2
NL - Olanda 2
JP - Giappone 1
Totale 430
Città #
Santa Clara 288
Singapore 57
Guangzhou 7
Frankfurt am Main 5
Brussels 4
London 4
Cagliari 3
Ottawa 3
Toronto 3
Helsinki 2
Arzano 1
Cavallino 1
Civitanova Marche 1
Tokyo 1
Totale 380
Nome #
Na2CO3 and CaCl2 applied together exert a synergistic activity in controlling Penicillium digitatum 13
Combined effect of curing followed by acetic acid vapours treatments improved postharvest control of Penicillium digitatum 12
Attività Fungitossica e Caratterizzazione Chimica dell olio essenziale di Thymus capitatus 12
Effects of UV-C lightening on decay and postharvest quality of four table grapes cultivars 11
Visualizzazione dell'attività antagonista di batteri e lieviti nei confronti di funghi patogeni 11
Enzimatic activity and sequencing of beta-1,3-glucanase gene in biocontrol yeast COST action 924 11
LOTTA BIOLOGICA E INTEGRATA SU FRUTTI DI ARANCIO NEI CONFRONTI DI PENICILLIUM DIGITATUM IN CENTRALE AGRUMICOLA 11
Controllo del Penicillium digitatum con l'olio essenziale di Thymus Capitatus ed il tiabendazolo su frutti di mandarino "Avana". 10
Inhibitory activity of 2-deoxy-d-glucose and Candida Saitoana against Penicillium digitatum 10
Combination of Ultraviolet-C Irradiation and Biocontrol Treatments to Control Decay Caused by Penicillium digitatum in 'Washington Navel' Orange Fruit 10
Combination of Ultraviolet-C Irradiation and Biocontrol Treatments to Control Decay Caused by Penicillium digitatum in 'Washington Navel' Orange Fruit 10
Synergic interactions between 2-deoxy-d-glucose and Candida saitoana enhances citrus green mould control. 10
Enzymatic activity and sequencing of ß-1,3-glucanase gene in biocontrol yeasts 10
Effetti sulle caratteristiche qualitative e sui marciumi postraccolta di quattro cultivar di uva da tavola trattati con vapori di acido acetico 10
Host-Pathogen-Biocontrol Agent Interaction as Affected by Sequential Application of Na2CO3 and CaCl2 10
Sensibilità varietale dell'arancio ai danni da freddo in relazione ad alcuni componenti strutturali della buccia 9
Induction of phytoalexins biosynthesis in orange fruit by the biocontrol yeast Rhodotorula glutinis. 9
Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum. 9
Controllo biologico e meccanismi d'azione degli antagonisti di funghi in postraccolta 9
Centrali agrumicole in Sardegna 9
Lotta biologica e integrata su frutti di arancio nei confronti di Penicillium digitatum in centrale agrumicola 9
Biological and Physical approches to Improve Induced Resistance Against Green Mold of Stored Citrus Fruit 9
Enzymatic activity and sequencing of ß-1,3-glucanase gene in biocontrol yeasts 9
Host-Pathogen-Biocontrol Agent Interaction as Affected by Sequential Application of Na2CO3 and CaCl2 9
The effect of some compounds in enhancing biological control on citrus fruits 9
Characterization of yeast antagonistic towards citrus green mould by electrophoretic karyotiping 9
Oxydative enzymes and PAL activity in Ficus carica and Citrus fruit following UV-C treatment: Fruit quality and resistance considerations 9
Oxydative enzymes and PAL activity in Ficus carica and Citrus fruit following UV-C treatment: Fruit quality and resistance considerations 8
Reducing decay of Avana mandarin fruit by the use of UV, heat and Thiabendazole treatments 8
Postharvest Biological and Integrated Control of Fungal Pathogens on Fruit 8
Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum 8
Use of Ultraviolet Light to Preserve Quality and Control Postharvest Decay of 'Star Ruby' Grapefruit. 8
Effetti fisiologici della CO2 preconservazione sui limoni "Eureka" conservati in dif-ferenti condizioni termiche. 8
Citrus green mould control in stored 'Star Ruby' grapefruit by the use of a bio-control yeast under curing conditions 8
Biocontrol activity of antagonistic yeast against Penicillium Expansum on apple 8
THE USE OF THYMUS-CAPITATUS ESSENTIAL OIL UNDER VACUUM CONDITIONS TO CONTROL PENICILLIUM-DIGITATUM DEVELOPMENT ON CITRUS-FRUIT 8
Variazioni fisiologiche e biochimiche delle arance "Washington Navel durante la frigoconservazione 8
Variations induced by low temperature on essential oil of honey murcott (Citrus reticulata cv murcott) 8
Influenza della temperatura costante e ciclica e dei trattamenti con CO2 sulla conservabilità dei limoni "Eureka". 8
Controllo Biologico su frutti di Agrumi. L effetto di alcuni composti sull attività del lievito Pichia guilliermondii 8
Fungitoxic Activity of Twelve Essential Oils Against Four Postharvest Citrus Pathogens: Chemical Analysis of Thymus capitatus (L.) Hofmgg Oil and Its Effect in Subatmospheric Pressure Conditions 8
In vitro and in vivo control of Penicillium digitatum and Botrytis cinerea in citrus fruit by Bacillus subtilis strains 7
La difesa delle pesche in post-raccolta. 7
Studi sulla suscettibilità alle fisiopatie da raffreddamento dell'arancio "Washington Navel" in relazione all'ambiente di produzione 7
The Effect of Some Compounds in Enhancing Biological Control on Citrus Fruits 7
Frigoconservazione degli agrumi. Prime espe¬rienze in Sardegna sulla conservazione delle cultivar di arancio "Washington Navel", "Tarocco" e "Valencia Late". 7
Biocontrol activity of antagonistic yeast against Penicillium Expansum on apple 7
Modificazioni fisiologiche e biochimiche delle arance "Valencia Late" conservate in differenti condizioni termiche 7
Totale 430
Categoria #
all - tutte 1.530
article - articoli 482
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 29
Totale 2.041


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202412 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 9 2
2024/2025418 3 4 66 24 242 78 1 0 0 0 0 0
Totale 430