NAZZARO, STEFANIA
NAZZARO, STEFANIA
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
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Effect of Different Hydrocolloids on the Qualitative Characteristics of Fermented Gluten-Free Quinoa Dough and Bread
2024 DI RENZO, Tiziana; Carmela Trivisonno, Maria; Nazzaro, Stefania; Reale, Anna; Cristina Messia, Maria
Ancient Grain Flours with Different Degrees of Sifting: Advances in Knowledge of Nutritional, Technological, and Microbiological Aspects
2023 Di Renzo, T.; Cascone, G.; Crescente, G.; Reale, A.; Menga, V.; D'Apolito, M.; Nazzaro, S.; Volpe, M. G.; Moccia, S.
Shotgun proteomics for the identification of yeasts responsible for pink/red discoloration in commercial dairy products
2023 Di Renzo, T.; Reale, A.; Nazzaro, S.; Siano, F.; Addeo, F.; Picariello, G.
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Effect of Different Hydrocolloids on the Qualitative Characteristics of Fermented Gluten-Free Quinoa Dough and Bread | 1-gen-2024 | DI RENZO, Tiziana; Carmela Trivisonno, Maria; Nazzaro, Stefania; Reale, Anna; Cristina Messia, Maria | |
| Ancient Grain Flours with Different Degrees of Sifting: Advances in Knowledge of Nutritional, Technological, and Microbiological Aspects | 1-gen-2023 | Di Renzo, T.; Cascone, G.; Crescente, G.; Reale, A.; Menga, V.; D'Apolito, M.; Nazzaro, S.; Volpe, M. G.; Moccia, S. | |
| Shotgun proteomics for the identification of yeasts responsible for pink/red discoloration in commercial dairy products | 1-gen-2023 | Di Renzo, T.; Reale, A.; Nazzaro, S.; Siano, F.; Addeo, F.; Picariello, G. |