CIARDI, MARCO

CIARDI, MARCO  

Istituto di Biologia e Biotecnologia Agraria - IBBA - Sede Secondaria Pisa  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of antioxidant and antimicrobial activities of whole flours obtained from different species of Triticum genus 1-gen-2023 Grande, T; Souid, A; Ciardi, M; DELLA CROCE, CLARA MARIA; Frassinetti, S; Bramanti, E; Longo, V; Pozzo, L
Nutraceutical potential of leaf hydro-ethanolic extract of the edible halophyte crithmum maritimum L 1-gen-2021 Souid A.; Croce C.M.D.; Frassinetti S.; Gabriele M.; Pozzo L.; Ciardi M.; Abdelly C.; Hamed K.B.; Magne C.; Longo V.
Antioxidant properties and hepatoprotective effect of the edible halophyte Crithmum maritimum L. against carbon tetrachloride-induced liver injury in rats 1-gen-2020 Souic, Aymen; DELLA CROCE, CLARA MARIA; Pozzo, Luisa; Ciardi, Marco; Giorgetti, Lucia; Gervasi, PIER GIOVANNI; Abdelly, Chedly; Magne, Christian; Ben Hamed, Karim; Longo, Vincenzo
Nutritive Parameters and Antioxidant Quality of Minimally Processed "Cime di Rapa" (Brassica rapa subsp. sylvestris) Vary as Influenced by Genotype and Storage Time 1-gen-2020 Giannino, Donato; Testone, Giulio; Nicolodi, Chiara; Giorgetti, Lucia; Bellani, Lorenza; Gonnella, Maria; Ciardi, Marco; Cappuccio, Paolo; Moscatello, Stefano; Battistelli, Alberto; Longo, Vincenzo
Antioxidant properties of minimally processed endives and escaroles vary as influenced by the cultivation site, cultivar and storage time 1-gen-2018 Giannino, D; Gonnella, M; Russo, R; Pucci, L; Testone, G; Ciardi, M; Arnesi, G; Biancari, T; Longo, V
Assessment of antioxidant activity of Batavia lettuce and rocket from conventional and mycorrhized farming 1-gen-2015 Ciardi Marco; Longo Vincenzo; Caltavuturo Leonardo; Stefania Frassinetti
Antioxidant-rich food supplement Lisosan G induces reversion of hepatic steatosis 1-gen-2013 M.N. Laus; F. Denoth; M. Ciardi; L. Giorgetti; L. Pucci; R. Sacco; D. Pastore; V. Longo
Effetti fisiologici di un lisato di grano 1-gen-2011 Longo, V; Caltavuturo, L; Ciardi, M; Della Croce, C