BOGNANNI, ROSARIA

BOGNANNI, ROSARIA  

Istituto per i Sistemi Agricoli e Forestali del Mediterraneo - ISAFOM  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Improvement of Fatty Acid Profile in Durum Wheat Breads Supplemented with Portulaca oleracea L. Quality Traits of Purslane-Fortified Bread 1-gen-2020 Maria Grazia Melilli; Vita Di Stefano; Fabiola Sciacca ;Antonella Pagliaro ;Rosaria Bognanni ;Salvatore Scandurra ;Nino Virzì ;Carla Gentile; Massimo Palumbo
Preservation of vitamins content in Cuccìa using an innovative method of processing 1-gen-2019 Bognanni, R.; Gallo, G.; Di Stefano, V.; Melilli, M. G.
Antioxidant activity and phenolic composition in Pomegranate (Punica granatum, L.) genotypes from south Italy by UHPLC/Orbitrap-MS approach 1-gen-2018 Di Stefano, Vita; Pitonzo, Rosa; Eugenia Novara, Maria; Bongiorno, David; Indelicato, Serena; Gentile, Carla; Avellone, Giuseppe; Bognanni, Rosaria; Scandurra, Salvatore; Melilli, MARIA GRAZIA
The quality of functional whole-meal durum wheat spaghetti asaffected by inulin polymerization degree 1-gen-2017 Padalino, Lucia; Costa, Cristina; Conte, Amalia; Melilli, MARIA GRAZIA; Sillitti, Carla; Bognanni, Rosaria; Raccuia, SALVATORE ANTONINO; Alessandro Del Nobile, Matteo
Fructose production by cynara cardunculus inulin hydrolysis 1-gen-2016 Raccuia, SALVATORE ANTONINO; Genovese, C; Leonardi, C; Bognanni, R; Platania, C; Calderaro, P; Melilli, MARIA GRAZIA
Healthy pasta production using inulin from cardoon: first results of sensory evaluation 1-gen-2016 Sillitti, C.; Melilli, M. G.; Padalino, L.; Bognanni, R.; Tringali, S.; Conte, A.; Raccuia, S. A.; Del Nobile, M. A.
Reduction of browning of minimally processed artichoke hearts treated by GRAS molecules 1-gen-2016 Tringali, S; Melilli, Mg; Bognanni, R; Platania, C; Genovese, C; Sillitti, C; Raccuia, Sa
Nutritional Quality of Globe Artichoke [Cynara cardunculus L. subsp. scolymus (L.) Hegi] Head as Affected by Genotype and Environment of Cultivation 1-gen-2014 M.G. Melilli; S. Tringali; R. Bognanni; S. Argento; P. Calderaro; S.A. Raccuia