MEDORO, CHIARA

MEDORO, CHIARA  

Istituto per la BioEconomia - IBE - Sede Secondaria Bologna  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 43 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Exploring Eating Habits, Healthy Food Awareness, and Inclination toward Functional Foods of Italian Elderly People through Computer-Assisted Telephone Interviews (CATIs) 1-gen-2024 Daniele, Giulia Maria; Medoro, Chiara; Lippi, Nico; Cianciabella, Marta; Magli, Massimiliano; Predieri, Stefano; Versari, Giuseppe; Volpe, Roberto; Gatti, Edoardo
SCARTI DELLA LAVORAZIONE DEI CARCIOFI PER LA REALIZZAZIONE DI PASTA ARRICCHITA IN POLIFENOLI 1-gen-2024 DE BELLIS, Palmira; Bavaro, ANNA RITA; Linsalata, Vito; Rucci, Serena; Cianciabella, Marta; Medoro, Chiara; Cardinali, Angela
Turning Wastes into Resources: Red Grape Pomace-Enriched Biscuits with Potential Health-Promoting Properties 1-gen-2024 Giosuè, Annalisa; Siano, Francesco; DI STASIO, Luigia; Picariello, Gianluca; Medoro, Chiara; Cianciabella, Marta; Giacco, Rosalba; Predieri, Stefano; Vasca, Ermanno; Vaccaro, Olga; Cozzolino, Rosaria
Influence of the Physical State of Two Monofloral Honeys on Sensory Properties and Consumer Satisfaction 1-gen-2023 Maria Lucia Piana; Marta Cianciabella; Giulia Maria Daniele; Anna Badiani; Pietro Rocculi; Silvia Tappi; Edoardo Gatti; Gian Luigi Marcazzan; Massimiliano Magli; Chiara Medoro;Stefano Predieri
Italian Consumers' Awareness of Climate Change and Willingness to Pay for Climate-Smart Food Products 1-gen-2023 Predieri, S; Cianciabella, M; Daniele, Gm; Gatti, E; Lippi, N; Magli, M; Medoro, C; Rossi, F; Chieco, C
Development of Sensory Lexicon for Edible Jellyfish 1-gen-2022 Leone, A; De Domenico, S; Medoro, C; Cianciabella, M; Daniele, Gm; Predieri, S
Food Involvement, Food Choices, and Bioactive Compounds Consumption Correlation during COVID-19 Pandemic: How Food Engagement Influences Consumers' Food Habits 1-gen-2022 Medoro, C; Cianciabella, M; Magli, M; Daniele, Gm; Lippi, N; Gatti, E; Volpe, R; Longo, V; Nazzaro, F; Mattoni, S; Tenaglia, F; Predieri, S
Sensory Profile of Italian Craft Beers, Beer Taster Expert versus Sensory Methods: A Comparative Study 1-gen-2016 Chiara Medoro; Marta Cianciabella; Francesca Camilli; Massimiliano Magli; Edoardo Gatti;Stefano Predieri
The application of dynamic sensory analysis to honey evaluation 1-gen-2016 G.L. Marcazzan; M.Magli; E. Gatti; S. Predieri; C. Medoro
The effect on sensory properties of fat replacement in a white sauce using extra virgin olive oil with high phenolic content 1-gen-2016 Medoro Chiara; Cianciabella Marta; Magli Massimiliano;Predieri Stefano
Analisi sensoriale per la valorizzazione dello zafferano (Crocus Sativus L.) 1-gen-2015 S. Predieri; M. Magli; C. Medoro; D. Creti; A. Romani; P. Vignolini; F. Camilli
Integrating LCA with biochemistry investigations and sensory analysis to valorise Sardinian sheep cheese 1-gen-2015 Vagnoni, Enrico; Duce, Pierpaolo; Pirino, Pierpaolo; Franca, Antonello; Porqueddu, Claudio; Medoro, Chiara; Cianciabella, Marta; Addis, Margherita; Molle, Giovanni
Analisi sensoriale per la valutazione dello zafferano 1-gen-2014 Predieri, S; Magli, M; Medoro, C; Creti, D; Romani, A; Vignolini, P; Fcamilli,
Caratteristiche sensoriali ed analitiche del formaggio e scelta dei consumatori: il caso del Pecorino di Osilo 1-gen-2014 Pierpaolo Pirino; Chiara Medoro; Margherita Addis; Massimiliano Magli; Edoardo Gatti; Claudia Zazzu; Marco Caredda; Enrico Vagnoni; Pierpaolo Duce
Consumer Tests for Monitoring Optimal 'Abate Fetel' Pear Eating Quality 1-gen-2014 Predieri, S.; Gatti, E.; Medoro, C.; Cianciabella, M.; Infante, R.; Mari, L.
Development of sensorial analysis assessment protocol of saffron (Crocus sativus L.) 1-gen-2014 Romani A; Camilli F; Predieri S; Magli M; Medoro C; Creti D; Vignolini P
Eating quality and European consumer acceptance of different peach (Prunus persica (L.) Batsch) varieties 1-gen-2014 Bonany J.; Carbo J.; Echeverria G.; Hilaire C.; Cottet V.; Iglesias I.; Jesionkowska K.; Konopacka D.; Kruczynska D.; Martinelli A.; Predieri S.; Medoro C.; Liverani A.
see publication stats Analisi sensoriale per la valorizzazione dello zafferano (Crocus sativus L.). 1-gen-2014 Stefano Predieri; Massimiliano Magli; Chiara Medoro; Donato Creti; Annalisa Romani; Pamela Vignolini; Francesca Camilli
Senior consumer involvement in developing satisfactory pasta sauces with healthy ingredients 1-gen-2014 Predieri, S; Sotis, G; Rodinò, P; Magli, M; Gatti, E; Rossi, F; Medoro, C; Cianciabella, M; Volpe, R
Sensory evaluation of cheese from sardinian dairy sheep production systems at different input levels 1-gen-2014 Medoro, Chiara; Pirino, Pierpaolo; Gatti, Edoardo; Magli, Massimiliano; Duce, Pierpaolo; Vagnoni, Enrico; Predieri, Stefano