CAPOTORTO, IMPERATRICE

CAPOTORTO, IMPERATRICE  

Mostra records
Risultati 1 - 15 di 15 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging 1-gen-2022 Cozzolino, Rosaria; Palumbo, Michela; Cefola, Maria; Capotorto, Imperatrice; Linsalata, Vito; Forte, Giovanna; Petriccione, Milena; DE GIULIO, Beatrice; Pace, Bernardo
Combined Effect of Dipping in Oxalic or in Citric Acid and Low O2 Modified Atmosphere, to Preserve the Quality of Fresh-Cut Lettuce during Storage 1-gen-2020 Pace, B; Capotorto, I; Palumbo, M; Pelosi, S; Cefola, Maria; M,
Modified atmosphere packaging to improve the shelf-life of Goji berries during cold storage 1-gen-2020 Palumbo, Michela; Capotorto, Imperatrice; Cefola, Maria; Burbaci, Salvatore; Pace, Bernardo
Quality evaluation of table grapes during storage by using 1H NMR, LCHRMS, MS-eNose and multivariate statistical analysis 1-gen-2020 Innamorato, Valentina; Longobardi, Francesco; Cervellieri, Salvatore; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Capotorto, Imperatrice; Gallo, Vito; Rizzuti, Antonino; F Logrieco, Antonio; Lippolis, Vincenzo
An example of research technological transfer aimed to extend the "Cardoncello" mushrooms shelf - life using modified atmosphere packaging 1-gen-2019 Pace Bernardo; Capotorto Imperatrice; Palumbo Michela; Burbaci Salvatore; Valenzano Sergio; Cefola Maria
Evaluation of quality, phenolic and carotenoid composition of fresh-cut purple polignano carrots stored in modified atmosphere 1-gen-2019 Pace, B; Capotorto, I; Cefola, M; Minasi, P; Montemurro, N; Carbone, V
High CO2 short-term treatment to preserve quality and volatiles profile of fresh-cut artichokes during cold storage 1-gen-2019 I. Capotorto; V. Innamorato; M. Cefola; S. Cervellieri; V. Lippolis; F. Longobardi; A.F. Logrieco; B. Pace
High CO2 short-term treatment to preserve quality and volatiles profile of fresh-cut artichokes during cold storage 1-gen-2019 Capotorto I.; Innamorato V.; Cefola M.; Cervellieri S.; Lippolis V.; Longobardi F.; Pace B.
Impiego della refrigerazione criogenica per il trasporto di ortofrutta 1-gen-2019 Pace Bernardo; Pelosi Sergio; Capotorto Imperatrice; Nicola Montemurro; Palumbo Michela
Volatile metabolites, quality and sensory parameters of "Ferrovia" sweet cherry cold stored in air or packed in high Co2 modified atmospheres 1-gen-2019 R. Cozzolino; A. Martignetti; M. Cefola; B. Pace; I. Capotorto; B. De Giulio; N. Montemurro; M.P. Pellicano
Influence of soil and soilless agricultural growing system on postharvest quality of three ready-to-use multi-leaf lettuce cultivars 1-gen-2018 Pace, Bernardo; Capotorto, Imperatrice; Gonnella, Maria; Baruzzi, Federico; Cefola, Maria
Physicochemical parameters to predict the microbiological and sensory qualities of fresh-cut baby lettuce leaves. 1-gen-2017 Cefola M.; Pace B.; Capotorto I.; Di Biase M.; Amodio M.L.; Colelli G.; Lavermicocca P.; Valerio F.
PHYSICOCHEMICAL PARAMETERS TO PREDICT THE MICROBIOLOGICAL AND SENSORY QUALITIES OF FRESH-CUT BABY LETTUCE LEAVES 1-gen-2015 Cefola M; Pace B; Capotorto I; Di Biase M P; Amodio M L; Colelli G; Lavermicocca P; Valerio F
Antioxidant activity induced by main polyphenols present in edible artichoke heads: influence of in vitro gastr-intestinal digestion 1-gen-2014 Garbetta A.; Capotorto I.; Cardinali A.; D'Antuono I.; Linsalata V.; Pizzi F.; Minervini F.
Progetto PON PON01_01435 - Prodotti ortofrutticoli ad alto contenuto in servizio: tecnologie per la qualità e nuovi prodotti (OFR.AL.SER.). Relazione sesto SAL 1-gen-2014 Serio, F; Baruzzi, F; Calabrese, N; Caputo, L Linsalata V; Di Venere, D; Gonnella, M; Pace, B; Pieralice, M; Sergio, L; Valerio, F; Valerio, P; Cefola, M; Di Biase, M; Gatto, Ma; D'Imperio, Massimiliano; Renna, Massimiliano; Buttaro, D; Capotorto, I; Blando, F; Gerardi, G; Mita, G