GIUFFRIDA, MARIA GABRIELLA

GIUFFRIDA, MARIA GABRIELLA  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA - Sede Secondaria di Torino  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 194 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Milk fat globule proteins are relevant bovine milk allergens in patients with α-gal syndrome 1-gen-2024 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Giuffrida, Maria Gabriella; Cavallarin, Laura; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario; Borreani, Giorgio; Rolla, Giovanni; Geuna, Massimo; Nicola, Stefania; Quinternetto, Anna; Alessi, Lucrezia; Saracco, Elena; Brussino, Luisa; Lamberti, Cristina
APPLICATION OF A µHPLC-HRMS SYSTEM FOR THE PROTEOMIC SHOT-GUN ANALYSIS OF THE WALNUT OLEOSOME 1-gen-2023 Cirrincione, S; Aiuto, B; Gosso, E; Schiavone, C; Romaniello, F; Portesi, C; Rossi, A M; Cavallarin, L; Lamberti, C; Giuffrida, M G
Development of a micro UHPLC-HRMS/MS method for the absolute quantification of fining agents in red wine 1-gen-2023 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Lamberti, Cristina; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Portesi, Chiara; Mario Rossi, Andrea; Romaniello, Francesco
Influence of hazelnut varieties on Cor a 15 IgE-binding in hazelnut allergic pediatric patients 1-gen-2023 Lamberti C.; Gosso E.; Cirrincione S.; Aiuto B.;; Monti G.; Portesi C.; Rossi A.; Cavallarin L.; Giuffrida M.G.
Proteomics 1-gen-2023 Mauri, Pl; Giuffrida, Mg
Study of alpha-Gal glycosylation of cow's milk proteins and allergological implications 1-gen-2023 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Gosso, Elena; Brussino, Luisa; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Mario Rossi, Andrea; Portesi, Chiara; Lamberti, Cristina
A2 milk and BCM-7 peptide as emerging parameters of milk quality 1-gen-2022 Giribaldi, M; Lamberti, C; Cirrincione, S; Giuffrida, Mg; Cavallarin, L
Allergens identification in food: the MaxQuant setting 1-gen-2022 Gosso, Elena; Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
In-band identification by MaxQuant software for allergen discovery 1-gen-2022 Gosso, Elena; Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
Study of Post-Translational Modifications (PTMs) with Max Quant software 1-gen-2022 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Gosso, Elena; Cavallarin, Laura; Lamberti, Cristina; Mario Rossi, Andrea; Portesi, Chiara; Giuffrida, MARIA GABRIELLA
Antimicrobial potential of food lactic acid bacteria: Bioactive peptide decrypting from caseins and bacteriocin production 1-gen-2021 Nebbia, Stefano; Lamberti, Cristina; Lo Bianco, Giuliana; Cirrincione, Simona; Laroute, Valerie; Cocaignbousquet, Muriel; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Pessione, Enrica
Donkey milk fermentation by lactococcus lactis subsp. Cremoris and lactobacillus rhamnosus affects the antiviral and antibacterial milk properties 1-gen-2021 Cirrincione, S; Luganini, A; Lamberti, C; Manfredi, M; Cavallarin, L; Giuffrida, Mg; Pessione, E
Effect of hot air and infrared roasting on hazelnut allergenicity 1-gen-2021 Lamberti, Cristina; Nebbia, Stefano; Antoniazzi, Sara; Cirrincione, Simona; Marengo, Emilio; Manfredi, Marcello; Smorgon, Denis; Monti, Giovanna; Faccio, Antonella; Giuffrida, Maria Gabriella; Balestrini, Raffaella; Cavallarin, Laura
Oleosin Cor a 15 is a novel allergen for Italian hazelnut allergic children 1-gen-2021 Nebbia, S; Lamberti, C; Cirrincione, S; Acquadro, A; Abbà, S; Ciuffo, M; Torello Marinoni, D; Manfredi, M; Marengo, E; Calzedda, R; Monti, G; Cavallarin, L; Giuffrida, Mg
Thermal processing of insect allergens and IgE cross-recognition in Italian patients allergic to shrimp, house dust mite and mealworm 1-gen-2021 Lamberti, Cristina; Nebbia, Stefano; Cirrincione, Simona; Brussino, Luisa; Giorgis, Veronica; Romito, Alessandra; Marchese, Cristiana; Manfredi, Marcello; Marengo, Emilio; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Rolla, Giovanni; Cavallarin, Laura
Different roasting hazelnut procedures alter the structure of the protein bodies and affect the binding capacities of IgEs from allergic children. 1-gen-2020 Lamberti C; Nebbia S; Cirrincione S; Antoniazzi S; Manfredi M; Balestrini R; Monti G; Giuffrida MG; Cavallarin L.
Effect of hot air and infrared roasting on hazelnut allergenicity 1-gen-2020 Cristina Lamberti; Stefano Nebbia; Sara Antoniazzi; Simona Cirrincione; Emilio Marengo; Marcello Manfredi; Denis Smorgon; Giovanna Monti; Antonella Faccio; Maria Gabriella Giuffrida; Raffaella Balestrini; Laura Cavallarin
Effect of thermal processing on IgE cross-recognition of insect proteins in Italian patients allergic to house dust mite, shrimp and mealworm. 1-gen-2020 Cirrincione, S; Lamberti, C; Nebbia, S; Brussino, L; Giorgis, V; Giuffrida, Mg; Rolla, G; Cavallarin, L
Extracellular vesicles in human preterm colostrum inhibit infection by human cytomegalovirus in vitro 1-gen-2020 Donalisio, Manuela; Cirrincione, Simona; Rittà, Massimo; Lamberti, Cristina; Civra, Andrea; Francese, Rachele; Tonetto, Paola; Sottemano, Stefano; Manfredi, Marcello; Lorenzato, Annalisa; Moro Guido, E; Giribaldi, Marzia; Cavallarin, Laura; Giuffrida, MARIA GABRIELLA; Bertino, Enrico; Coscia, Alessandra; Lembo, David
Identification of a caleosin associated with hazelnut (Corylus avellana L.) oil bodies 1-gen-2020 Lamberti, C; Nebbia, S; Balestrini, R; Marengo, E; Manfredi, M; Pavese, V; Cirrincione, S; Giuffrida, Mg; Cavallarin, L; Acquadro, A; Abbà, S