GRIECO, FRANCESCO

GRIECO, FRANCESCO  

Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Yeast encapsulation and sparkling wines production 1-gen-2024 Presutto, E.; Fragasso, M.; Grieco, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V.
Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour 1-gen-2023 Gerardi, C.; Durante, M.; Tufariello, M.; Grieco, F.; Giovinazzo, G.
MICRORGANISMI DEL PROCESSO FERMENTATIVO: ASPETTI ECOLOGICI 1-gen-2022 Grieco, Francesco; Bleve, Gianluca; Capozzi, Vittorio
Tapping into healthy: Wine as functional beverage 1-gen-2019 Giovinazzo G.; Grieco F.
Wine Polyphenols and Health 1-gen-2019 Giovinazzo, G; Carluccio, Ma; Grieco, F
RED WINE: A FUNCTIONAL BEVERAGE? 1-gen-2014 Giovanna Giovinazzo; Ilaria Ingrosso; Mariana Tristezza; Francesco Grieco;Youssef El Rayess
Strategie per il risanamento di acque di vegetazione reflue dell'industria olearia mediante utilizzo di microrganismi autoctoni non convenzionali 1-gen-2014 Bleve, G; Grieco, F; Lezzi, C; Durante, M; Ramires, Fa; Mita, G; Tommasi, L
Abiotic Stress Responses in Lactic Acid Bacteria 1-gen-2012 Bove, P; Fiocco, D; Gallone, C; Perrotta, C; Grieco, F; Spano, G; Capozzi, V
Are consumers aware of the risks related to Biogenic Amines in food? 1-gen-2010 Russo, P; Spano, G; Arena, Mp; Capozzi, V; Fiocco, D; Grieco, F; Beneduce, L
The potential of a beneficial satellite RNA of cucumber mosaic virus to acquire deleterious functions: nature versus greenhouses 1-gen-1997 Gallitelli D; Grieco F; Cillo F