GRIECO, FRANCESCO
GRIECO, FRANCESCO
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Yeast encapsulation and sparkling wines production
2024 Presutto, E.; Fragasso, M.; Grieco, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V.
Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour
2023 Gerardi, C.; Durante, M.; Tufariello, M.; Grieco, F.; Giovinazzo, G.
MICRORGANISMI DEL PROCESSO FERMENTATIVO: ASPETTI ECOLOGICI
2022 Grieco, Francesco; Bleve, Gianluca; Capozzi, Vittorio
Tapping into healthy: Wine as functional beverage
2019 Giovinazzo G.; Grieco F.
Wine Polyphenols and Health
2019 Giovinazzo, G; Carluccio, Ma; Grieco, F
RED WINE: A FUNCTIONAL BEVERAGE?
2014 Giovanna Giovinazzo; Ilaria Ingrosso; Mariana Tristezza; Francesco Grieco;Youssef El Rayess
Strategie per il risanamento di acque di vegetazione reflue dell'industria olearia mediante utilizzo di microrganismi autoctoni non convenzionali
2014 Bleve, G; Grieco, F; Lezzi, C; Durante, M; Ramires, Fa; Mita, G; Tommasi, L
Abiotic Stress Responses in Lactic Acid Bacteria
2012 Bove, P; Fiocco, D; Gallone, C; Perrotta, C; Grieco, F; Spano, G; Capozzi, V
Are consumers aware of the risks related to Biogenic Amines in food?
2010 Russo, P; Spano, G; Arena, Mp; Capozzi, V; Fiocco, D; Grieco, F; Beneduce, L
The potential of a beneficial satellite RNA of cucumber mosaic virus to acquire deleterious functions: nature versus greenhouses
1997 Gallitelli D; Grieco F; Cillo F
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Yeast encapsulation and sparkling wines production | 1-gen-2024 | Presutto, E.; Fragasso, M.; Grieco, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V. | |
Effects of time and temperature on stability of bioactive molecules, color and volatile compounds during storage of grape pomace flour | 1-gen-2023 | Gerardi, C.; Durante, M.; Tufariello, M.; Grieco, F.; Giovinazzo, G. | |
MICRORGANISMI DEL PROCESSO FERMENTATIVO: ASPETTI ECOLOGICI | 1-gen-2022 | Grieco, Francesco; Bleve, Gianluca; Capozzi, Vittorio | |
Tapping into healthy: Wine as functional beverage | 1-gen-2019 | Giovinazzo G.; Grieco F. | |
Wine Polyphenols and Health | 1-gen-2019 | Giovinazzo, G; Carluccio, Ma; Grieco, F | |
RED WINE: A FUNCTIONAL BEVERAGE? | 1-gen-2014 | Giovanna Giovinazzo; Ilaria Ingrosso; Mariana Tristezza; Francesco Grieco;Youssef El Rayess | |
Strategie per il risanamento di acque di vegetazione reflue dell'industria olearia mediante utilizzo di microrganismi autoctoni non convenzionali | 1-gen-2014 | Bleve, G; Grieco, F; Lezzi, C; Durante, M; Ramires, Fa; Mita, G; Tommasi, L | |
Abiotic Stress Responses in Lactic Acid Bacteria | 1-gen-2012 | Bove, P; Fiocco, D; Gallone, C; Perrotta, C; Grieco, F; Spano, G; Capozzi, V | |
Are consumers aware of the risks related to Biogenic Amines in food? | 1-gen-2010 | Russo, P; Spano, G; Arena, Mp; Capozzi, V; Fiocco, D; Grieco, F; Beneduce, L | |
The potential of a beneficial satellite RNA of cucumber mosaic virus to acquire deleterious functions: nature versus greenhouses | 1-gen-1997 | Gallitelli D; Grieco F; Cillo F |