OTTOMBRINO, ANTONIO
OTTOMBRINO, ANTONIO
Istituto per la BioEconomia - IBE
Consulenza sul processo produttivo per la fabbricazione di pannelli in lana di legno cemento
2022 Bontadi, Jarno; Fellin, Marco; Marra, Mario; Negri, Martino; Ottombrino, Antonio
Chemical, Volatile Profile and Shelf Life of Muffin Enriched with Supplementation Chestnut Cream
2016 Boscaino, F; Cammarota, G; Ottombrino, A; Nazzaro, M; Siano, F; Volpe, Mg; Sorrentino, A
Antibacterial properties of polyvinyl alcohol-rosemary polyphenol blends
2012 Ottombrino, A.; Fratianni, F.; Nazzaro,F.
Polyvinyl alcohol and rosemary extract as useful antimicrobial polymeric mixture for food purposes
2011 Ottombrino A.; Fratianni F.; Nazzaro F.
Short communication: Technological and genotypic comparison between Streptococcus macedonicus and Streptococcus thermophilus strains coming from the same dairy environment
2011 G. Blaiotta ; A. Sorrentino ;A. Ottombrino ; M. Aponte
La spettrometria di massa per la qualita' totale dei prodotti alimentari
2005 Malorni, A; Cacace, G; Carbone, V; Cuccurullo, M; DE CARO, Salvatore; DE GIULIO, Beatrice; DI STASIO, Michele; Facchiano, A; Faruolo, C; Gaita, M; Laurino, C; Malorni, L; Mari, A; F Mazzeo, M; Ottombrino, A; Meccariello, C; N Ombra, M; Perillo, B; Gpocsfalvi, ; Psaggese, ; Rasiciliano, ; Asorrentino, ; Vilasi, A
Nuove colture starter per il pane della tradizione
2001 Sorrentino, A; Biancaniello, G; Ottombrino, A; Reale, A; Grazia, L; Addeo, F; Coppola, R
Industrial-scale production of thermostable enzymes: The model-system of the beta-glycosidase from Sulfolobus solfataricus
1996 Moracci M;LaMontagna R;Capalbo L;Morana A;Ottombrino A;Nucci R;DeRosa M;Martegani E;Ciaramella M;Rossi; M
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Consulenza sul processo produttivo per la fabbricazione di pannelli in lana di legno cemento | 1-gen-2022 | Bontadi, Jarno; Fellin, Marco; Marra, Mario; Negri, Martino; Ottombrino, Antonio | |
Chemical, Volatile Profile and Shelf Life of Muffin Enriched with Supplementation Chestnut Cream | 1-gen-2016 | Boscaino, F; Cammarota, G; Ottombrino, A; Nazzaro, M; Siano, F; Volpe, Mg; Sorrentino, A | |
Antibacterial properties of polyvinyl alcohol-rosemary polyphenol blends | 1-gen-2012 | Ottombrino, A.; Fratianni, F.; Nazzaro,F. | |
Polyvinyl alcohol and rosemary extract as useful antimicrobial polymeric mixture for food purposes | 1-gen-2011 | Ottombrino A.; Fratianni F.; Nazzaro F. | |
Short communication: Technological and genotypic comparison between Streptococcus macedonicus and Streptococcus thermophilus strains coming from the same dairy environment | 1-gen-2011 | G. Blaiotta ; A. Sorrentino ;A. Ottombrino ; M. Aponte | |
La spettrometria di massa per la qualita' totale dei prodotti alimentari | 1-gen-2005 | Malorni, A; Cacace, G; Carbone, V; Cuccurullo, M; DE CARO, Salvatore; DE GIULIO, Beatrice; DI STASIO, Michele; Facchiano, A; Faruolo, C; Gaita, M; Laurino, C; Malorni, L; Mari, A; F Mazzeo, M; Ottombrino, A; Meccariello, C; N Ombra, M; Perillo, B; Gpocsfalvi, ; Psaggese, ; Rasiciliano, ; Asorrentino, ; Vilasi, A | |
Nuove colture starter per il pane della tradizione | 1-gen-2001 | Sorrentino, A; Biancaniello, G; Ottombrino, A; Reale, A; Grazia, L; Addeo, F; Coppola, R | |
Industrial-scale production of thermostable enzymes: The model-system of the beta-glycosidase from Sulfolobus solfataricus | 1-gen-1996 | Moracci M;LaMontagna R;Capalbo L;Morana A;Ottombrino A;Nucci R;DeRosa M;Martegani E;Ciaramella M;Rossi; M |