ROTONDI, ANNALISA

ROTONDI, ANNALISA  

Istituto per la BioEconomia - IBE  

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Chemical Profiling of Bosana Virgin Olive Oils Produced in Different Areas of Sardinia 1-gen-2020 Morrone, L; Vagnoni, E; Di Virgilio, N; Neri, L; Rapparini, F; Bertazza, G; Duce, P; Rotondi, A
An integrated study on air mitigation potential of urban vegetation: From a multi-trait approach to modeling 1-gen-2019 Baraldi, R; Chieco, C; Neri, L; Facini, O; Rapparini, F; Morrone, L; Rotondi, A; Carriero, G
Genetic and landscape characterization of ancient autochthonous olive trees in northern Italy 1-gen-2018 Rotondi, A; Ganino, T; Beghè, D; Di Virgilio, N; Morrone, L; Fabbri, A; Neri, L
Study of the combined effects of ripeness and production area on Bosana oil's quality 1-gen-2018 Morrone L.; Neri L.; Cantini C.; Alfei B.; Rotondi A.
Autochthonous cultivars of Emilia Romagna region and their clones: Comparison of the chemical and sensory properties of olive oils 1-gen-2017 Rotondi A.; Lapucci C.; Morrone L.; Neri L.
Influence of olive ripening degree and crusher typology on chemical and sensory characteristics of Correggiolo virgin olive oil 1-gen-2016 Morrone, L; Pupillo, S; Neri, L; Bertazza, G; Magli, M; Rotondi, A
An ethanol-based fixation method for anatomical and micro-morphological characterization of leaves of various tree species 1-gen-2013 Chieco, C; Rotondi, A; Morrone, L; Rapparini, F; Baraldi, R
Due sistemi a confronto - Qualità sempre garantita 1-gen-2013 Morrone, L; Rotondi, A
Virgin olive oil sensory properties: comparing trained panel evaluation and consumer preferences 1-gen-2013 Predieri, Stefano; Medoro, Chiara; Magli, Massimiliano; Gatti, Edoardo; Rotondi, Annalisa
Il periodo ottimale per raccogliere le drupe 1-gen-2012 Morrone L.; Rotondi A.
La micro-morfologia della foglia per lo studio della capacità di cattura delle polveri 1-gen-2012 Baraldi, R; Rapparini, F; Chieco, C; Rotondi, A
La varietà dà l'impronta all'olio, ma anche la stagione può influire sulle caratteristiche chimiche e sensoriali 1-gen-2012 Alfei B.; Magli M.; Rotondi A.; Pannelli G.
le antiche cultivar sono una risorsa da tutelare 1-gen-2012 Rotondi, A; Morrone, L
Genotyping and evaluation of local olive varieties of a climatically disfavoured region through molecular, morphological and oil quality parameters. 1-gen-2011 Rotondi, A; Cultrera, N; Mariotti, R; Baldoni, L
Influenza della varietà e dell'annata sulle caratteristiche chimiche e sensoriali degli oli monovarietali 1-gen-2011 Rotondi, Annalisa
la terra natale svelerà dove è nato l'olio 1-gen-2011 Albertini, F; Rotondi, A; Esposito, M
Olive oil traceability by means of chemical and sensory analyses. A comparison with SSR biomolecular profiles 1-gen-2011 Rotondi A.; Beghè D.; Fabbri A.; Ganino T.
Certificazione vivaistica, i risultati della sperimentazione 1-gen-2010 Rotondi, A
Emissioni zero con biochar. L'energia verrà dagli scarti 1-gen-2010 O. Facini.; E. Licausi.; A. Rotondi
I pregi degli oli extravergini dell'Emilia Romagna 1-gen-2010 Rotondi, A