DE CARO, SALVATORE
DE CARO, SALVATORE
Istituto di Scienze dell'Alimentazione - ISA
Bioactive peptides released by lactic acid bacteria fermented pistachio beverages
2024 Marulo, S.; De Caro, S.; Nitride, C.; Di Renzo, T.; Di Stasio, L.; Ferranti, P.; Reale, A.; Mamone, G.
Functional proteomics analysis of Triticum durum germ
2024 Di Stasio, L.; Messia, M. C.; De Caro, S.; Marulo, S.; Reale, A.; Mamone, G.; Marconi, E.
Impact of porcine brush border membrane enzymes on INFOGEST in vitro digestion model: A step forward to mimic the small intestinal phase
2024 Di Stasio, L; De Caro, S.; Marulo, S.; Ferranti, P.; Picariello, G.; Mamone, G.
Non-Conventional Yeasts from Mozzarella Cheese Whey and Artisanal Sourdoughs: Leavening Capacity and Impact on Bread Sensory Profile
2024 Boscaino, Floriana; Ionata, Elena; DE CARO, Salvatore; Sorrentino, Alida
Pre-analytical Purification Strategies for the Characterization of Food Protein Digestomes
2024 Picariello, Gianluca; Siano, Francesco; DI STASIO, Luigia; DE CARO, Salvatore; Mamone, Gianfranco; Pasquale Ferranti, And
Tritordeum: Promising Cultivars to Improve Health
2024 De Caro, S.; Venezia, A.; Di Stasio, L.; Danzi, D.; Pignone, D.; Mamone, G.; Iacomino, G.
Tritordeum Bulel and Aucan: Promising Cultivars to Improve Health
2023 DE CARO, Salvatore; Venezia, Antonella; DI STASIO, Luigia; Danzi, Donatella; Pignone, Domenico; Mamone, Gianfranco; Iacomino, Giuseppe
Bacteria do it better! Proteomics suggests the molecular basis for improved digestibility of sourdough products
2021 Reale, A; Di Stasio, L; Di Renzo, T; De Caro, S; Ferranti, P; Picariello, G; Addeo, F; Mamone, G
Proteomic characterization of pistachio nut allergen proteins
2021 DI STASIO, Luigia; Sciammaro, Leonardo; DE CARO, Salvatore; Victoria Salinas, María; Cecilia Puppo, Maria; Mamone, Gianfranco
Comparative analysis of protein composition and digestibility of Ceratonia siliqua L. and Prosopis spp. seed germ flour
2019 Mamone, Gianfranco; Sciammaro, Leonardo; DE CARO, Salvatore; DI STASIO, Luigia; Siano, Francesco; Picariello, Gianluca; Cecilia Puppo, Maria
E40, a novel microbial protease efficiently detoxifying gluten proteins, for the dietary management of gluten intolerance
2019 Cavaletti, Linda; Taravella, Anna; Carrano, Lucia; Carenzi, Giacomo; Sigurta, Alessandro; Solinas, Nicola; DE CARO, Salvatore; DI STASIO, Luigia; Picascia, Stefania; Laezza, Mariavittoria; Troncone, Riccardo; Gianfrani, Carmen; Mamone, Gianfranco
Sorghum, a Healthy and Gluten-free Food for Celiac Patients As Demonstrated by Genome, Biochemical, and Immunochemical Analyses
2013 Pontieri, Paola; Mamone, Gianfranco; DE CARO, Salvatore; R Tuinstra, Mitch; Roemer, Earl; Okot, Josephine; De Vita, Pasquale; M Ficco, Donatella B; Alifano, Pietro; Pignone, Domenico; R Massardo, Domenica; DEL GIUDICE, Luigi
Isolation and characterization of Avenin-like protein type-B from durum wheat.
2010 De Caro, S; Ferranti, P; Addeo, F; Mamone, G
Proteomic-based analytical approach for the characterization of glutenin subunits in durum wheat.
2009 Mamone, G; De Caro, S; Di Luccia, A; Addeo, F; Ferranti, P
EFFETTO SULLA RISPOSTA GLICEMICA E SUL SENSO DI SAZIETÀ DEL CONSUMO DI DUE TIPI DI PANI SPERIMENTALI IN VOLONTARI SANI
2008 Giacco, R; Clemente, G; De Caro, S; Cipriano, D; Errichiello, E; Viscovo, D; Cipriano, P; Rivieccio, Am; Romano, A; Masi, P; Rivellese AA, e Riccardi G
La spettrometria di massa per la qualita' totale dei prodotti alimentari
2005 Malorni, A; Cacace, G; Carbone, V; Cuccurullo, M; DE CARO, Salvatore; DE GIULIO, Beatrice; DI STASIO, Michele; Facchiano, A; Faruolo, C; Gaita, M; Laurino, C; Malorni, L; Mari, A; F Mazzeo, M; Ottombrino, A; Meccariello, C; N Ombra, M; Perillo, B; Gpocsfalvi, ; Psaggese, ; Rasiciliano, ; Asorrentino, ; Vilasi, A
Biogenesis of 3-alkylpyridine alakloids in the marine mollusc Haminoea Orbignyana
2003 Cutignano, A; Tramice, A; De Caro, S; Villani, G; Cimino, G; Fontana, A
Development in primary cell culture of demosponges
2003 De Rosa, Salvatore; De Caro, Salvatore; Iodice, Carmine; Tommonaro, Giuseppina; Stefanov, Kamen; Popov, Simeon
Synthesis of the neurotoxin quinolinic acid in apoptotic tissue from Suberites domuncula: Cell biological, molecular biological, and chemical analyses
2002 Schröder, Heinz Christoph; Sudek, Sebastian; De Caro, Salvatore; De Rosa, Salvatore; Perovic, Sanja; Steffen, Renate; Müller, Isabel M.; Müller, Werner E G
Development in a primary cell culture of the marine sponge Ircinia muscarum and analysis of the polar compounds
2001 DE ROSA, Salvatore; DE CARO, Salvatore; Tommonaro, Giuseppina; Slantchev, Krasimir; Stefanov, Kamen; Popov, Simeon
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Bioactive peptides released by lactic acid bacteria fermented pistachio beverages | 1-gen-2024 | Marulo, S.; De Caro, S.; Nitride, C.; Di Renzo, T.; Di Stasio, L.; Ferranti, P.; Reale, A.; Mamone, G. | |
Functional proteomics analysis of Triticum durum germ | 1-gen-2024 | Di Stasio, L.; Messia, M. C.; De Caro, S.; Marulo, S.; Reale, A.; Mamone, G.; Marconi, E. | |
Impact of porcine brush border membrane enzymes on INFOGEST in vitro digestion model: A step forward to mimic the small intestinal phase | 1-gen-2024 | Di Stasio, L; De Caro, S.; Marulo, S.; Ferranti, P.; Picariello, G.; Mamone, G. | |
Non-Conventional Yeasts from Mozzarella Cheese Whey and Artisanal Sourdoughs: Leavening Capacity and Impact on Bread Sensory Profile | 1-gen-2024 | Boscaino, Floriana; Ionata, Elena; DE CARO, Salvatore; Sorrentino, Alida | |
Pre-analytical Purification Strategies for the Characterization of Food Protein Digestomes | 1-gen-2024 | Picariello, Gianluca; Siano, Francesco; DI STASIO, Luigia; DE CARO, Salvatore; Mamone, Gianfranco; Pasquale Ferranti, And | |
Tritordeum: Promising Cultivars to Improve Health | 1-gen-2024 | De Caro, S.; Venezia, A.; Di Stasio, L.; Danzi, D.; Pignone, D.; Mamone, G.; Iacomino, G. | |
Tritordeum Bulel and Aucan: Promising Cultivars to Improve Health | 1-gen-2023 | DE CARO, Salvatore; Venezia, Antonella; DI STASIO, Luigia; Danzi, Donatella; Pignone, Domenico; Mamone, Gianfranco; Iacomino, Giuseppe | |
Bacteria do it better! Proteomics suggests the molecular basis for improved digestibility of sourdough products | 1-gen-2021 | Reale, A; Di Stasio, L; Di Renzo, T; De Caro, S; Ferranti, P; Picariello, G; Addeo, F; Mamone, G | |
Proteomic characterization of pistachio nut allergen proteins | 1-gen-2021 | DI STASIO, Luigia; Sciammaro, Leonardo; DE CARO, Salvatore; Victoria Salinas, María; Cecilia Puppo, Maria; Mamone, Gianfranco | |
Comparative analysis of protein composition and digestibility of Ceratonia siliqua L. and Prosopis spp. seed germ flour | 1-gen-2019 | Mamone, Gianfranco; Sciammaro, Leonardo; DE CARO, Salvatore; DI STASIO, Luigia; Siano, Francesco; Picariello, Gianluca; Cecilia Puppo, Maria | |
E40, a novel microbial protease efficiently detoxifying gluten proteins, for the dietary management of gluten intolerance | 1-gen-2019 | Cavaletti, Linda; Taravella, Anna; Carrano, Lucia; Carenzi, Giacomo; Sigurta, Alessandro; Solinas, Nicola; DE CARO, Salvatore; DI STASIO, Luigia; Picascia, Stefania; Laezza, Mariavittoria; Troncone, Riccardo; Gianfrani, Carmen; Mamone, Gianfranco | |
Sorghum, a Healthy and Gluten-free Food for Celiac Patients As Demonstrated by Genome, Biochemical, and Immunochemical Analyses | 1-gen-2013 | Pontieri, Paola; Mamone, Gianfranco; DE CARO, Salvatore; R Tuinstra, Mitch; Roemer, Earl; Okot, Josephine; De Vita, Pasquale; M Ficco, Donatella B; Alifano, Pietro; Pignone, Domenico; R Massardo, Domenica; DEL GIUDICE, Luigi | |
Isolation and characterization of Avenin-like protein type-B from durum wheat. | 1-gen-2010 | De Caro, S; Ferranti, P; Addeo, F; Mamone, G | |
Proteomic-based analytical approach for the characterization of glutenin subunits in durum wheat. | 1-gen-2009 | Mamone, G; De Caro, S; Di Luccia, A; Addeo, F; Ferranti, P | |
EFFETTO SULLA RISPOSTA GLICEMICA E SUL SENSO DI SAZIETÀ DEL CONSUMO DI DUE TIPI DI PANI SPERIMENTALI IN VOLONTARI SANI | 1-gen-2008 | Giacco, R; Clemente, G; De Caro, S; Cipriano, D; Errichiello, E; Viscovo, D; Cipriano, P; Rivieccio, Am; Romano, A; Masi, P; Rivellese AA, e Riccardi G | |
La spettrometria di massa per la qualita' totale dei prodotti alimentari | 1-gen-2005 | Malorni, A; Cacace, G; Carbone, V; Cuccurullo, M; DE CARO, Salvatore; DE GIULIO, Beatrice; DI STASIO, Michele; Facchiano, A; Faruolo, C; Gaita, M; Laurino, C; Malorni, L; Mari, A; F Mazzeo, M; Ottombrino, A; Meccariello, C; N Ombra, M; Perillo, B; Gpocsfalvi, ; Psaggese, ; Rasiciliano, ; Asorrentino, ; Vilasi, A | |
Biogenesis of 3-alkylpyridine alakloids in the marine mollusc Haminoea Orbignyana | 1-gen-2003 | Cutignano, A; Tramice, A; De Caro, S; Villani, G; Cimino, G; Fontana, A | |
Development in primary cell culture of demosponges | 1-gen-2003 | De Rosa, Salvatore; De Caro, Salvatore; Iodice, Carmine; Tommonaro, Giuseppina; Stefanov, Kamen; Popov, Simeon | |
Synthesis of the neurotoxin quinolinic acid in apoptotic tissue from Suberites domuncula: Cell biological, molecular biological, and chemical analyses | 1-gen-2002 | Schröder, Heinz Christoph; Sudek, Sebastian; De Caro, Salvatore; De Rosa, Salvatore; Perovic, Sanja; Steffen, Renate; Müller, Isabel M.; Müller, Werner E G | |
Development in a primary cell culture of the marine sponge Ircinia muscarum and analysis of the polar compounds | 1-gen-2001 | DE ROSA, Salvatore; DE CARO, Salvatore; Tommonaro, Giuseppina; Slantchev, Krasimir; Stefanov, Kamen; Popov, Simeon |